1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ayakta zor durdu
Ayakta zor durdu

Ayakta zor durdu

Ayakta zor durdu

A+A-

Ünlü oyuncu Tolga Çevik'in dün vefat eden babası avukat Çetin Çevik için Karacaahmet Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. 

Tolga Çevik'in bir süredir yoğun bakımda tedavi altında bulunan babası Çetin Çevik salı günü sabah saatlerinde vefat etti. Avukat olan Çetin Çevik için Karacaahmet Şakirin Camii'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. 

Cenaze töreni sırasında güçlükle ayakta duran Tolga Çevik, kız kardeşi İpek Çevik Selet ile annesi Reyhan Çevik'e destek verdi.

Cenaze törenine Çevik'in eşinin ağabeyi Cem Yılmaz, Cem Yılmaz'ın babası Arif Yılmaz, Doğan TV Holding CEO'su İrfan Şahin, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner , Tolga Çevik'in 'Arkadaşım Hoşgeldin' programından rol arkadaşı Özer Atik ile iş ve sanat dünyası ile yakınları katıldı.

a20145411.jpg

Cenazeye katılamayan Tolga Çevik'in rol arkadaşı Ezgi Mola ise çelenk gönderdi. İpek Çevik Selet tabutun başında durarak taziyeleri kabul etti. Cenaze katılan Cem Yılmaz'ın babası Arif Yılmaz, başsağlığı dileyerek, "Dünürüm vefat etti. Hepimizin başı sağolsun. " dedi. Çetin Çevik'in cenazesi toprağa verilmek üzere Karacaahmet Aile Mezarlığı'na götürüldü.

DHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.