1. HABERLER

  2. SPOR

  3. "AYBABA GİDİYOR, 4 TRANSFER GELİYOR"
"AYBABA GİDİYOR, 4 TRANSFER GELİYOR"

"AYBABA GİDİYOR, 4 TRANSFER GELİYOR"

Süper Lig'de sezonun sona ermesinin ardından Beşiktaş'ta gözler teknik direktör Samet Aybaba'nın görevine devam edip etmeyeceği konusuna yöneldi. Konuyla ilgili şok bir iddia ise LigTV'nin Maraton programından geldi.

A+A-

Aybaba, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada devam edip edilmeyeceği ile ilgili Başkan Fikret Orman ile görüşeceklerini belirtirken ilginç bir iddia LigTV'den geldi.

Deneyimli gazeteci Şansal Büyüka, Beşiktaş'ın önümüzdeki günlede yeni hocasıyla sözleşme imzalayacağını ve 4 isim ile anlaşmaya varıldığını ifade etti. Büyüka ayrıca Aybaba ile Fikret Orman'ın ayrılık şartlarını görüşeceğini iddia etti.

 

AYBABA: YARIN BAŞKANLA GÖRÜŞECEĞİM
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, 2-0 kaybettikleri maçın ardından Lig Tv'nin sorularını yanıtladı. Takımının maçta şut çekmeyi unutttuğunu ifade eden Aybaba, her şeye rağmen futbolcularına teşekkür ettiğini belirtti.

Aybaba şu ifadeleri kullandı:
"Eğer bir takım kısıtlı bir bütçeyle yola çıkıyorsa, yeniden yapılanmaya gidiyorsa, sezon sonunda bulunulan yere saygı duyulması gerekir. Tabi ki Beşiktaş her sezon şampiyon olmak ister. Fakat biz bu sezon çok şanssızlıklar yaşadık.Son dakikalarda yediğimiz goller, üst üste yaşadığımız sakatlıklar…Sezonun büyük bölümünü 13-14 oyuncuyla tamamladık. Buna rağmen futbolcularımın performansımı başarılı buluyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum"

 

Kaynak: Skorer

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.