1. HABERLER

  2. SPOR

  3. AYBABA'NIN İSTİFASINI ORMAN MI ENGELLEDİ?
AYBABA'NIN İSTİFASINI ORMAN MI ENGELLEDİ?

AYBABA'NIN İSTİFASINI ORMAN MI ENGELLEDİ?

Akhisar Belediyespor deplasmanından 4-1'lik yenilgi ile ayrılan Beşiktaş'ta Samet Aybaba'nın istifa etmeyi düşündüğü ancak bunu Başkan Fikret Orman'ın engellediği iddia edildi.

A+A-

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında dün akşam Akhisar Belediyespor'a 4-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Samet Aybaba'nın görevine ne kadar daha devam edeceği bilinmiyor.

Siyah-beyazlı takımla sezon başında dört yıllık mukavele imzalayan Aybaba'nın koltuğu son haftalarda takımının aldığı olumsuz sonuçların ardından sallanmaya başlamıştı.

Cumartesi akşamı Akhisar Belediyespor'un attığı dördüncü golün ardından taraftarların istifaya çağırdığı Samet Aybaba'nın bu hafta içinde Başkan Fikret Orman ile bir araya gelerek istifasını yönetime sunması bekleniyor.

 

Ancak ligin bitimine 4 hafta kalması nedeniyle Aybaba'nın istafasının ertelenebileceği ve sezon sonunda görevi bırakabileceği de ihtimaller arasında yer alıyor.
 

MAÇ SONUNDA İSTİFA'YI BAŞKAN ORMAN MI ENGELLEDİ?

Öte yandan maçın ardıdan Aybaba'nın istafa etmeyi düşündüğü ancak Başkan Orman'ın bu durumu engellediği iddia edildi. Mücadele sonrası basın toplantısında görevi bırakabilme ihtimali üzerine futbol komitesi üyesai Ahmet Kavalcı'nın soyunma odasına giderek Başkan Orman'ın şu anda görevi bırakmaması yönündeki mesajını Aybaba'ya ilettiği ve bu durum sonrası tecrübeli teknik adamın kararından şimdilik vaz geçtiği kaydedildi.

Kaynak:DHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.