1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AYDINKÖY ANTRENÖRÜ VE KALECİSİ DARP EDİLDİ!
AYDINKÖY ANTRENÖRÜ VE KALECİSİ DARP EDİLDİ!

AYDINKÖY ANTRENÖRÜ VE KALECİSİ DARP EDİLDİ!

Şok!

A+A-

Gayretköy – Aydınköy karşılaşması sonrasında Gayretköy’den 8 futbolcu Aydınköy antrenörü Cengiz Bahşi ile kaleci Cengiz Pınar ve gazeteci Ümit Bahşi’ye saldırarak darp etti

Bölgeler Terfi Müsabakaları 7. Grup karşılamalarından olan Gayretköy- Aydınköy maçını Aydınköy Şükrü Kocar’ın golü ile 1 –0 kazandı. Karşılaşmada 10 kişi kalan Aydınköy maçı kazanıp liderliğini 14 puanla sürdürüyor.

Maçı bitimiyle beraber Gayretköy futbolcuları olan 8 kişi tarafından antrenör Cengiz Bahşi ve kaleci Cengiz Pınar ve gazeteci Ümit Bahşi darp edildi. Polis terör estiren Gayretköylü 8 futbolcuyu engellemekte yetersiz kaldı. Hastaneye giden Cengiz Bahşi ve Cengiz Pınar ve Ümit Bahşi doktor raporu alıp Güzelyurt polis karakolunda terör estiren ve darp eden Gayretköylü futbolcular hakkında şikayetçi oldu.

“YAPILAN SALDIRI ÖNCEDEN PLANLANMIŞTIR”

Gazetemize ulaşan Aydınköy antrenör Cengiz Bahşi, 25 yıl aktif futbol oynamış biri olarak ve son 6 yıldır antrenörlük hayatında böyle bir olayla karşılaşmadığını ifade etti. Bahşi “Bize yapılan bu saldırı maçtan önce planlanmıştır. Galip gelmemiz halinde sahaya bizi gömeceklerini ve sahadan ölümüz çıkacağını maçın içinde Gayretköylu futbolcular defalarca futbolcularıma söylediler” dedi.

Bu olayın özellikle 13 yaşındaki oğlunun önünde olmasının kendisini derinden üzdüğünü söyleyen Bahşi, her türlü yasal hakkını kullanıp Gayretköylü futbolculardan maddi manevi tüm hakkını talep edeceğini vurguladı. Gayretköylü futbolcuların tüm maçlarda aynı tavrı birçok kez sergilediklerini iddia eden Cengiz Bahşi, bu yapılan saldırıların futbola gölge düşürdüğünü ifade etti.

Halkın Sesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.