1. HABERLER

  2. SPOR

  3. AYDINLAR'A GÖRE ŞİKE SÜRECİNDE SUÇLU DİLMEN!
AYDINLAR'A GÖRE ŞİKE SÜRECİNDE SUÇLU DİLMEN!

AYDINLAR'A GÖRE ŞİKE SÜRECİNDE SUÇLU DİLMEN!

Kenan Başaran'ın yazdığı 'Arkadan Müdahale' kitabında eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın şike sürecinde en çok kızdığı kişinin Rıdvan Dilmen olduğu belirtildi

A+A-

Son yıllarda Türkiye’yi sarsan davaların başında gelen 3 Temmuz Şike Davası, kitaplaştırıldı. Davayı ve spor yargısındaki yargılamaları başından sonu kadar takip eden eski Radikal Gazetesi editörü ve yazarı Kenan Başaran, yaşanılanları ‘Arkadan Müdahale’ ismiyle bir kitapta topladı. 
İletişim Yayınları’ndan çıkan kitapta hem spor yargısının nasıl hareket ettiği hem de ceza yargısında yaşanılanlar anlatılıyor. Kitapta kamuoyunun ilk defa duyacağı çarpıcı bölümler de bulunuyor. 
Kitapta, eski TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın süreç boyunca en çok kızdığı kişinin ise yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen olduğu kaydediliyor. Kitapta, Aydınlar’ın Dilmen’in yaptığı arabulucuklarda tarafları yanlış yönlendirmekle suçladığı dile getiriliyor. Aydınlar, ‘puan silme cezası’ dahil oluşturduğu bütün önerilerin Dilmen tarafından baltalandığı düşüncesinde. 
Kitaptaki bir diğer çarpıcı ifade ise hakimin Dilmen’e gönderdiği mesaj. Buna göre hakim Ekinci, kendisiyle görüşmek isteyen Dilmen’e "Davayı konuşmaya gelecekse hiç gelmesin" dedi.

Kaynak:Radikal

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.