1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AYGIN: “GİRNE GELİŞMEYE DEVAM EDECEK”
AYGIN: “GİRNE GELİŞMEYE DEVAM EDECEK”

AYGIN: “GİRNE GELİŞMEYE DEVAM EDECEK”

Sümer Aygın ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları, okul ve esnaf gezilerini sürdürüyor.

A+A-

Girne Belediye Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi- Birleşik Güçler (CTP-BG) Girne Belediye Başkan adayı Sümer Aygın ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları, okul ve esnaf gezilerini sürdürüyor.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Aygın ve beraberindeki meclis üyesi adayları Oğuz Veli Ortaokulu ve Karaoğlanoğlu İlkokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında, bir süre okul müdürü ve öğretmenlerle sohbet eden Aygın ve meclis üyeleri, hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgiler verdi.

Aygın, eğitime ayrılan mali gücün, en iyi şekilde değerlendirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını, eğitime desteklerinin her zaman devam edeceğini belirtti.

Aygın ve beraberindeki meclis üyeleri seçim çalışmalarına Girne esnafını ziyaret ederek devam etti.

Belediye Başkanlık makamında düzenlenen Halk Günü’nün yanı sıra, esnaf ziyaretleriyle de esnafın sorunlarını dinleyen Aygın, esnafın beklenti ve sorunlarını dinleyerek alışveriş yapan halkla da sohbet etti.

Aygın ve beraberindeki meclis üyeleri, “Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz, edeceğiz” dedi.

Girne’de büyük bir değişim ve güzelliğin gerçekleştiğini belirten Aygın, aynı bölgede hizmet eden insanlar olarak, bölgenin gelişmesinde esnafın büyük rol oynadığını söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.