1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AYGIN: “HİZMET BİZİM İŞİMİZ”
AYGIN: “HİZMET BİZİM İŞİMİZ”

AYGIN: “HİZMET BİZİM İŞİMİZ”

Sümer Aygın, halka hizmeti artık zevke ve keyfe dönüştürdüklerini çünkü hizmetin kendi işleri olduğunu söyledi.

A+A-

CTP-BG KARAOĞLANOĞLU’NDA ADAY TANITIM ETKİNLİĞİ YAPTI

AYGIN: “HİZMET BİZİM İŞİMİZ”

Girne Belediyesi Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Girne Belediye Başkan adayı Sümer Aygın, halka hizmeti artık zevke ve keyfe dönüştürdüklerini çünkü hizmetin kendi işleri olduğunu söyledi.

CTP-BG Girne İlçesi 29 Haziran’da yapılacak olan yerel seçimlere yönelik Karaoğlanoğlu bölgesinde aday tanıtım etkinliği gerçekleştirdi.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, tanıtım töreninde konuşma yapan Girne Belediyesi Başkanı ve CTP-BG Girne Başkan adayı Sümer Aygın, Karaoğlanoğlu halkının kararını verdiğini belirtti. Girne Belediyesi’ne girişinin 1994 yılında olduğunu dile getiren Aygın, CTP-BG’nin yerel yönetim vizyonuyla belediyelerin önünü açtığını ifade etti. Belediyelere kaynak yaratan ve aktaran yasal düzenlemelerin de CTP-BG sayesinde olduğunu ifade eden Aygın, Girne’nin geleceğini planladıklarını kaydetti.

AYGIN: YILDIZLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI SÜRECEK

Girne halkının geleceği için çok güzel projelere imza attıklarının altını çizen Aygın, bundan sonraki süreçte de Girne’nin “Yıldızlı Belediyecilik” anlayışını korumaya devam edeceğini söyledi.

Daha mutlu bir Girne kenti yaratmak için ellerinden geleni yapacaklarına değinen Aygın, belediyeciliğin kolay bir iş olmadığını vurguladı. Hizmet olarak attıkları her adımda bu işi zevke ve keyfe dönüştürdüklerini anlatan Sümer Aygın, “Halkın desteğinin olmadığı bir yerde bunları başarmak mümkün değildir” dedi.

Konuşmasını tamamlayan Sümer Aygın ardından belediye meclis üyesi adaylarını tek tek sahneye çağırarak halka tanıttı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.