1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AYGIN VE CTP-BG BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI ZİYARETLERDE BULUNDU
AYGIN VE CTP-BG BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI ZİYARETLERDE BULUNDU

AYGIN VE CTP-BG BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI ZİYARETLERDE BULUNDU

Sümer Aygın ile belediye meclis üyesi adayları seçim çalışmaları kapsamında bazı devlet daireleri ve kuruluşları ziyaret etti.

A+A-

Girne Belediye Başkanı ve CTP-BG Girne Belediye Başkan adayı Sümer Aygın ile belediye meclis üyesi adayları seçim çalışmaları kapsamında bazı devlet daireleri ve kuruluşları ziyaret etti.

CTP-BG’den yapılan açıklamaya göre, ziyaretlerde projeleri içeren kitapçık dağıtıldı, vatandaşların görüş ve önerileri dinlendi, sorularına yanıt verildi.

Yeni dönemde Girne bölgesi için hayata geçirilecek projelerin detaylarını paylaşan Aygın, 1 milyon mevsimlik çiçek ve 15 bin adet ağaç ektiklerini söyleyerek bu rakamların yeni dönemde artacağını belirtti.

Girne Kale Arkası projesinden de bahseden Aygın, “Yüzyılın projesi tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

Karakum-Ozanköy sınırı arasında yapılacak bisiklet ve yaya yolları ile halka yürüyüş ve spor imkanı sağlanacağını söyleyen Aygın, Karaoğlanoğlu Antis Bölgesi’nde plaj yapım projesinin de hazır olduğunu kaydetti.

2015’TE GİRNE’NİN TÜM KANALİZASYON YAPISI TAMAMLANACAK

Kent genelinde var olan yeşil alanları dinlenme, spor, rekreasyon ihtiyaçlarına yönelik yeniden düzenleyeceklerini vurgulayan Aygın, Girne Gençlik Merkezi’nin de gençlere sosyal, kültürel ve sanatsal beceriler kazandıracak çok önemli bir proje olduğunu söyledi.

Kesintisiz 24 saat su verme hedefinde olduğunu da vurgulayan Aygın, 2015’te Girne’nin tüm kanalizasyon yapısının da tamamlanacağını ifade etti.

Katı Atık Transfer İstasyonu Projesi ile Girne Orman Alanı’nda 7 dönümlük bir alan içerisindeki çalışmalarında çevre sağlığına yönelik tehditleri ortadan kaldıracaklarını vurgulayan Aygın, Girne halkının kış aylarında da yüzmesi için yarı olimpik kapalı yüzme havuzu projesini hayata geçireceklerini söyledi.

Aygın, gerçekleştirmeyi planladıkları Açık Pazar Alanı ve Çevre Altyapı projelerini de anlattı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.