1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AYIA NAPA’DA CİNAYET VE RUM KESİMİNDEKİ GARİP OLAYLAR DİZİSİ
AYIA NAPA’DA CİNAYET VE RUM KESİMİNDEKİ GARİP OLAYLAR DİZİSİ

AYIA NAPA’DA CİNAYET VE RUM KESİMİNDEKİ GARİP OLAYLAR DİZİSİ

Av tüfeğiyle vurulup öldürüldüğü haber verildi.

A+A-

Ayia Napa’da dün öğle saatlerinde cinayet işlendiği; 66 yaşındaki Pandelis Andoniu Ropas’ın av tüfeğiyle vurulup öldürüldüğü haber verildi.

Simerini gazetesi “Ayia Napa’nın Kalbinde Cinayet” başlığıyla verdiği haberinde, taksi şoförü olan Ropas’a Ayia Napa’da Nisi caddesinde arkadaşıyla tavla oynarken, oradan arabasıyla geçen eski dünürü olduğu tahmin edilen 35 yaşındaki bir kişi tarafından av tüfeğiyle iki kez ateş açıldığını yazdı.

Hastaneye kaldırılan Ropas’ın hayatının kurtarılamadığını aktaran gazete, olayla ilgili bir kişinin gözaltına alındığını kaydetti.

Haberde maktulun oğullarından birinin, olayın faili olduğu tahmin edilen kişinin kız kardeşiyle eskiden evli olduğu belirtildi.

ÇOCUK KAÇIRMA VE UYUŞTURUCU

Fileleftheros gazetesi Larnaka Polisi’nin Pazartesi gece yarısı saatlerinde çocuk kaçırma ve uyuşturucuyla ilgili “garip” bir olayla karşı karşıya kaldığını yazdı.

Bir kadının 00.30 sularında polise giderek, kızının, 31 yaşındaki bir kişinin evinde tutulduğuna dair mesaj attığını söyleyerek şikayette bulunduğunu aktaran gazete, polisin söz konusu daireye gittiğinde 31 yaşındakinin, çaldığı parayı geri vermediği için kızı bırakmadığını savunduğunu kaydetti.

Gazete yapılan aramada kızın üzerinde ve evde metamfetamin ile kokain bulunduğunu, her ikisinin de tutuklandığını belirtti.

MAVZER TİPİ TÜFEKLER SAPTANDI

Politis gazetesi ise Baf’a bağlı “Salamiu”da dün, 1’inci ve 2’nci Dünya Savaşlarında kullanılan Alman yapımı mavzer tipi iki tüfeğin saptandığını yazdı.

Oksitlenmiş ve kullanılmaz halde olduğu belirtilen tüfekleri Agios Georgios Kilisesi’nde tamiratını yapan işçilerin bulduğunu belirten gazete, tüfeklerle birlikte 336 merminin de bulunduğunu aktardı.

Habere göre tüfekler ve mermilere polis tarafından el kondu.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.