1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AYİA NAPA’DA KIBRISLI TÜRK DARP EDİLDİ!
AYİA NAPA’DA KIBRISLI TÜRK DARP EDİLDİ!

AYİA NAPA’DA KIBRISLI TÜRK DARP EDİLDİ!

18 yaşındaki bir Kıbrıslı Türk

A+A-

 

18 yaşındaki bir Kıbrıslı Türk’ün, pazar günü Ayia Napa’daki bir eğlence merkezinde, bir grup Rum tarafından darp edildiği bildirildi.

Politis gazetesi, güvenilir bir polis kaynağından elde ettiği bilgilere dayanarak, olayın herhangi bir siyasi boyutunun bulunmadığını; Kıbrıslı Türk gencin, büyük ihtimalle eğlence merkezindeki bir Rum’un kız arkadaşına sataşmasından kaynaklandığını iddia etti.

Habere göre aynı kaynak, bahsi geçen Kıbrıslı Türk ve arkadaşlarının daha önce de buna benzer bir olaya karıştıklarını öne sürdü.

Gazete, Rum polisine ifade veren Kıbrıslı Türk’ün ise, kendisinin iki arkadaşıyla birlikte eğlendiği sırada, Rumların kendilerine yaklaşarak tehditler savurduklarını ve orayı terk etmelerini istediklerini; kendilerinin de korkarak oradan ayrıldıklarını, ancak Rumlar tarafından takip edildiklerini ve 18 yaşında olanın kaçamayarak Rumlar tarafından darp edildiğini söylediğini yazdı.

Habere göre 18 yaşındaki Kıbrıslı Türk, Rumların bin Euro değerindeki cep telefonunu çaldıklarını da söyledi.

Gazete, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve polisin, telefonu çalan ve Kıbrıslı Türk’ü darp eden Rumları aradığını yazdı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.