1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. AYIYA TEKME VE KAFA ATIP KURTULDU
AYIYA TEKME VE KAFA ATIP KURTULDU

AYIYA TEKME VE KAFA ATIP KURTULDU

Rusya’nın Yakutistan bölgesinde inanması güç bir olay yaşandı.

A+A-

Rusya’nın Yakutistan bölgesinde inanması güç bir olay yaşandı. 80 yaşındaki çiftçi, karşısına çıkan ve kendisine saldıran ayıya tekme ve kafa atarak direndi, hayatta kaldı.

Kabardino-Balkarya bölgesinde yaşanan olayda, 80 yaşındaki Yusuf Alçagirov, ahududu tarlasında çalışırken karşısına bir ayı çıktı. Aç ayının saldırısına uğrayan yaşlı adam, tüm gücüyle saldırıya geçti ve ayıya tekmeler savurmaya başladı.

Alçagirov, yerel bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, tekmelerle direndiği ayıya daha sonra kafa attığını, ayının aldığı darbeler sonrasında kendisini savurarak uzaklaştığını söyledi.

Dört kaburgası kırılan, ısırık yaraları alan ve birçok çiziği bulunan Alçagirov, birkaç gün hastanede yattıktan sonra taburcu edildi. Yaşlı adam, hayatta kalmasını kutlamak için ailesinin pişirdiği üç turtayı yedi.

Ria Novosti'nin haberine göre Alçagirov, televizyona yaptığı açıklamada, “Eğer tavuk gibi kaçmaya çalışsaydım beni öldürürdü” dedi.

Ayıların ya tehdit edildiklerinde ya da aç olduklarında insanlara saldırdığını belirten Rus yetkililer, son 1 ay içinde altı ayının bölgede yerleşim birimlerine indiğini açıkladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.