1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. AYLAR SONRA GERİ DÖNEN HANİFE'DEN ŞOK HAREKET!
AYLAR SONRA GERİ DÖNEN HANİFE'DEN ŞOK HAREKET!

AYLAR SONRA GERİ DÖNEN HANİFE'DEN ŞOK HAREKET!

Aylar sonra geri dönen Hanife'den şok hareket!

A+A-

'Zuhal Topal’la' programına geri dönen Hanife'den şoke eden hareket. Fenomen hale gelen gelin adayı Hanife herkesi çok şaşırttı. İşte yaşananlar...

Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına (bugün) Hanife’nin aylar sonra geri dönüşü damga vurdu.

Zuhal Topal’la locasının beğenilen damat adaylarından Serkan, geçtiğimiz gün “Kıymet bilenle olmak istiyorum” sözleriyle yeniden Hanife ile birlikte olmak istediğini açıklamıştı. Serkan’ın bu açıklaması karşısında herkes çok şaşırmış, gözler Hanife’ye çevrilmişti.

 

 

SONRA OKUHafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına (bugün) Hanife’nin aylar sonra geri dönüşü damga vurdu.

 

Zuhal Topal’la locasının beğenilen damat adaylarından Serkan, geçtiğimiz gün “Kıymet bilenle olmak istiyorum” sözleriyle yeniden Hanife ile birlikte olmak istediğini açıklamıştı. Serkan’ın bu açıklaması karşısında herkes çok şaşırmış, gözler Hanife’ye çevrilmişti.

Canlı yayına telefonla bağlanan Hanife; “Birisini davet ederken, kıymet bildiği için çağırıyorum denmez. Bizim bir araya gelebilmemiz için çok güzel şeyler olması lazım. Aradan beş ay geçti Serkan, sen benim duygularımdan nasıl bu kadar eminsin? Ben locada oturmak için oraya gelmeyeceğim. Ben ciddi manada yuva kurmak istiyorum. Benim oraya gelmem için senin bana ciddi bir vaatte bulunman gerekiyor” demişti. Hanife’nin bu sözlerinin ardından Serkan da dün canlı yayına gelmemişti.

Aylar sonra ilk karşılaşma

Bugün ise Serkan ve Hanife, aylar sonra yeniden karşılaşmak üzere canlı yayındaydılar. Serkan’ın heyecanla beklediği dakikaların ardından stüdyoya gelen Hanife, önce Zuhal Topal’a sarıldı ardından locada oturan arkadaşlarını, seyircileri, orkestrayı selamladı; fakat Serkan’ı görmezden gelerek, yerine oturdu. Serkan’ın; “Görünmeyecek gibi de değilim” demesinin üzerine Hanife, yerinden kalkarak Serkan’ın sadece elini sıktı.

 

“Ben buraya konuşmaya değil, dinlemeye geldim” diyen Hanife’nin sözlerinin üzerine Serkan; “Ben şuan anlıyorum Hanife’yi ikna etmem kolay olmayacak” dedi.

Hanife’yi ikna etmem kolay olmayacak

 

Aklım da, kalbim de gitme dedi. Ben insanların “Çocuk seni çağırıyor git” baskılarına dayanamayıp geldim diyen Hanife, Serkan’a; “Ben senin kendini daha iyi ifade etmeni bekliyorum; ama sen hala kendini ifade edemiyorsun” dedi.

Araya giren Zuhal Topal, Hanife’ye; “Serkan, bugün senin geleceğini öğrendiği için geldi. Sen gelmeseydin, o da programa gelmeyecekti” dedi. Bildiğini söyleyen Hanife; “Zuhal Hanım, annesini anneme aratmış. Hanife geliyor mu? Yoksa biz oraya geleceğiz diye” dedi.

İyi ki de geldin

Serkan’ın duygularını açık açık ifade etmemesi Hanife’yi, sinirlendirdi. “Bana git diyen kadar, gitme diyen de oldu. Hanife, seninle alay ediyor diyenler oldu. Ben yine de buradayım” dedi. Serkan da Hanife ye; “İyi ki de geldin” dedi.

 

Serkan, Hanife’ye duygularını açık açık ifade edebilecek mi? Hanife’yi ikna edebilecek mi? sorularının cevapları merakla bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.