1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Aynı Evi 3 Sevgili Paylaşıyor!
Aynı Evi 3 Sevgili Paylaşıyor!

Aynı Evi 3 Sevgili Paylaşıyor!

2 kadın 1 erkek!

A+A-

Aynı evde 2 sevgilisiyle yaşıyor

ABD’nin Los Angeles eyaletinde Adam Lyons isimli adam aynı evde 2 kız arkadaşıyla birlikte yaşıyor. Her şeyi evi, çocuk bakımını, yatağı kısaca tüm hayatlarını üçlü bir şekilde paylaşıyorlar.

ayni-yatagi-3-kisi-paylasiyor-2-kadin-1-erkek-5518716.jpeg

Adam Lyons ve 26 yaşındaki kız arkadaşı Brooke ve 25 yaşındaki diğer kız arkadaşı Jane ile aynı evde 2 çocuklarıyla birlikte yaşıyorlar. Çocuk bakımı, özel geceler ve oldukça büyük bir yatak ilişkilerinin birer parçası. Oldukça tuhaf ailede Adam, kız arkadaşı Brooke’un eski ilişkisinden olan oğluyla birlikte yaşarken onlara üçüncü sevgili Jane katılmış. Ardından Brooke ile Adam’ın yeni doğan bebekleri de ailedeki yerini almış. İki erkek kardeş, 2 anne ve bir babadan oluşan bir ailede büyüyor.

 

Aynı yatağı paylaşan üçlü ilişkide her iki kadında biseksüel. İki sevgilisiyle yaşayan Adam Lyons ise şimdi kendilerine üçüncü bir kadın daha aradıklarını söylüyor.

34 yaşındaki Adam Lyons ilişlerinin insanlara çok tuhaf geldiğini, ancak aslında onların birbirlerini çok sevdiğini ve herkesin birbirini çok önemsediğini iddia ediyor. Adam’a göre çocuklar oldukça sevgi dolu ve sıcak bir ortamda büyüyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.