1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AYNI KADERİ PAYLAŞTILAR!
AYNI KADERİ PAYLAŞTILAR!

AYNI KADERİ PAYLAŞTILAR!

İkisi de 47 yaşındaydı...

A+A-

BRT çalışanlarından Kadriye Bayraktar ile Merit Lefkoşa Hotel Gece Müdürü Murat Melemez 47 yaşında kalp krizine yenildi.

Onur ULAĞ

Kuzey Kıbrıs dün güne iki acı haberle uyandı. Kaderin acı bir tesadüfü olarak; Merit Hoteller Grubu bünyesinde çalışan 47 yaşındaki Murat Melemez ile yine 47 yaşında olan Bayrak Radyo Televizyon Kurumu çalışanlarından Kadriye Bayraktar, geçirdikleri kalp krizi sonucu sevenlerine veda etti.

Çalıştıkları kurumlarda ve çevrelerinde sevilen iki isim olan Melemez ile Bayraktar’ın beklenmedik ölümü büyük üzüntü yarattı. kalp krizi sonucu yaşama veda eden Melemez ve Bayraktar birer evlat sahibi idi.
  
Melemez’in naaşı Antalya’ya gönderilecek

Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre Merit Hoteller Grubu çalışanlarından Murat Melemez dün sabaha karşı evinde ölü bulundu.

Merit Lefkoşa Hotel’de Gece Müdürü olarak çalışan 47 yaşındaki Murat Melemez dün saat 05.30 sıralarında kalmakta olduğu evinin mutfağında aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. Murat Melemez’in yapılan otopsinin ardından ölüm sebebinin kalp krizi olduğu öğrenildi.

Murat Melemez, evli bir erkek çocuğu babasıydı. Melemez’in 2009 yılından bu yana adada bulunduğu, aslen Antalyalı olduğu öğrenildi. Murat Melemez’in naaşının Salı günü memleketi olan Antalya’ya gönderileceği ve orada toprağa verileceği kaydedildi.

Bayraktar, hayat dolu bir insandı

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) çalışanlarından Kadriye Bayraktar ise dün saat 07.40 sıralarında evinde kızı tarafından ölü olarak bulundu. 

Kadriye Bayraktar, 1991 yılında Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nda programcı olarak göreve başladı. Bayrak Radyosu’nda  “Kavramlarla Yolculuk”, “Hayat Sevince Güzel”, ‘Gündeme Dair Sohbetler’ ‘Yaz Keyfi, ‘Şiire Yolculuk’ ve ‘Gezegenin Günlüğü programlarının yapım ve sunumunu üstlendi.

Bayraktar, BRT 1’de Betül Arslan ile birlikte 2010 – 2011 yıllarında kültür, sanat, edebiyat ve aktüel haberlerin yer aldığı “Açık S” programını sundu… “Açık S” programı 2010 yılında Dış Basın Birliği Medya Ödülü aldı.  

Kadriye Bayraktar 47 yaşında çevresi tarafından sevilen sayılan hayat dolu bir insandı. Aslen Karpaz’a bağlı Kurovalı olduğu ve 12 yaşında bir kız çocuğu olduğu öğrenildi. Bayraktarın naaşı bugün saat 09.30’da Bayrak Radyo Televizyonu’nda (BRT)  düzenlenecek törenin ardından Kurovada toprağa verileceği kaydedildi.

Bayraktar’ın ölüm sebebinin polis tarafından yapılan açıklama neticesinde kalp yetmezliği olduğu öğrenildi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.