1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AYNI MARKETİ İKİ KEZ SOYDULAR!
AYNI MARKETİ İKİ KEZ SOYDULAR!

AYNI MARKETİ İKİ KEZ SOYDULAR!

Hamitköy’de faaliyet gösteren bir süpermarketten hırsızlık yaptıkları gerekçesi ile gözaltına alınan 3 kişi, tutukluluk talebi ile dün mahkemeye çıkarıldı.

A+A-

Hamitköy’de faaliyet gösteren bir süpermarkete üst üste iki gün giderek, market reyonunda satışa sunulan temizlik maddelerini çalan 3 kişi, Lefkoşa’da tespit edilerek tutuklandı.

Sabuhi Kahramanov ve Jalil Jalilzade isimli iki kişi, 22 Mayıs 2013 tarihinde Hamitköy’de faaliyet gösteren bir süpermarkete müşteri gibi girdi ve marketin temizlik reyonunda satışa sunulan çok sayıda temizlik ürününü yanlarında getirdikleri sırt çantalarına doldurdu.

Süpermarketten, hiçbir şey olmamış gibi ellerini kollarını sallayarak çıkan zanlılar, 23 Mayıs 2013 tarihinde bu kez de yanlarına Ceyhun Mammadzuda isimli kişiyi alarak gitti.

Süpermarkete yine müşteri gibi giren zanlılar, yine temizlik ürünleri reyonunda satışa sunulan ve toplam değeri 188 TL olan muhtelif markalarda temizlik ürününü çaldılar.

Zanlılar, çaldıkları ürünleri yine yanlarında getirdikleri sırt çantasına doldurup, süpermarketten çıktılar.

Suçlarını itiraf ettiler

Hırsızlık olayının süpermarket yetkilileri tarafından fark edilmesi üzerine harekete geçen polis, zanlıları kısa sürede tespit ederek tutukladı.

Üç zanlı da yapılan sorgularında polise gönüllü ifade vererek, suçlarını kabul etti.

3 gün poliste tutuklu kalacaklar

Süpermarkete hırsızlık maksadı ile giren ve marketten birçok ürünü çalan üç zanlı Sabuhi Kahramanov, Jalil Jalilzade ve Ceyhun Mammadzuda, Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde dün yargıç önüne çıkarıldı.

Zanlılar hakkında soruşturmayı yürüten polis, her üç zanlının da soruşturma maksatlı 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Kaynak: Havadis

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.