1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ayrılığı Instagram'dan böyle duyurdu
Ayrılığı Instagram'dan böyle duyurdu

Ayrılığı Instagram'dan böyle duyurdu

Ayrılığı Instagram'dan böyle duyurdu

A+A-

2017 yılının ağustos ayından sevgili olan Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses ayrıldı.Ayrılık sonrası Şefkatli'yi takipten çıkartarak fotoğraflarını silen Tatlıses, "Çok değerli bir ilişkinin sonuna geldim" dedi.

Ünlü şarkıcı İdo Tatlıses ve sevgilisi Yasemin Şefkatli yollarını ayırdı. Sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını silen Tatlıses, ayrılığı hakkında açıklama yaptı.
"DEĞERLİ İLİŞKİNİN SONUNA GELDİM"

Instagram hesabındna açıklama yapan İdo şunları söyledi:

"İçinde bulunduğum şu anki süreç ile ilgili bir açıklama yapmanın hem benim için hem değerli medya mensupları ve sevenlerim için faydalı olacağını düşündüm. Her güzel şeyin sonu varmış. Belki de Allah'ın bize en büyük hediyesi, her şeyi sonlu yaratması. Ben de çok güzel bir hikayenin çok değerli bir ilişkinin sonuna geldim. Böylesi güzellikleri yaşamama sebep olan güzel bir birlikteliği sonlandırmak tabi ki kolay değil ama hayat devam ediyor. Birçok insan bu birlikteliğin sonlanmasıyla ilgili olarak kendi anlam dünyalarından kaynaklı farklı düşünceler ortaya atacaktır hatta daha şimdiden böylesi düşünceler dillendirilmeye başlandı. Bu durumu çok normal karşılıyorum. Ancak bunlara itibar etmemek gerektiğini de belirtmeliyim.

"ORTAK KARARLA AYRILDIK"

Biz Yasemin'le ortak bir karar alarak bu ilişkiyi sonlandırdık. Hepsi bu. Nasıl ki bir ilişki devam ederken çok değerliyse o ilişki bittiğinde de o ilişkinin hatırasının ve iki insan arasında yaşanılan mutlulukların da değerli olduğunu unutmamak lazım. Biliyorum günümüzde genellikle ilişkilerin yüzeysel yaşanmasından dolayı, biten bir ilişki sonucu o ilişkiyi yaşayanların birbirlerini nefret objesi olarak görmesi sıradanlaşmış durumda. Bu durumun çok da doğru olmadığını düşündüğümü belirterek biten bu güze ilişkiye aynı ezber kalıplarla yaklaşılmaması gerektiğini öncelikle değerli medya mensupları ve sevenlerimden rica ediyorum"

İkilinin ayrılığında Yasemin Şefkatli'nin paylaştığı dekolteli fotoğrafın etkisi olduğu da konuşulanlar arasında. Ayrılığın ardında İdo Tatlıses, Şefkatli'yi takipten çıkartarak fotoğraflarını sildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.