1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. AYRILIĞIN ARKASINDAN İHANET ÇIKTI!
AYRILIĞIN ARKASINDAN İHANET ÇIKTI!

AYRILIĞIN ARKASINDAN İHANET ÇIKTI!

Ayrılık haberleri doğru çıktı!

A+A-

Eda Erol ile Alişan'ın ayrılmasının arkasında Erol'un eski sevgilisi çıktı.

Evlilik hazırlığı yapan ve Kasım ayında evlenecekleri konuşulan Eda Erol ve Alişan cephesinden magazin sayfalarına düşen haber büyük ilgi gördü. Eda Erol sosyal medya hesabından 'Nişanlımla yollarımızı medeni iki insan gibi ayırdık' paylaşımında bulunmuştu.

Ancak bu paylaşım kısa süre sonra Eda Erol’un kardeşi Bihter tarafından yalanlandı ve Eda Erol’un hesabının hackerler tarafından saldırıya uğradığı söylendi. Taraflar konuyla ilgili bir açıklama gelmezken Uçankuş, yaptığı haberle Eda Erol’un paylaşımının ardında hackerler olmadığını gerçeğin çok daha başka olduğunu iddia etti. Eda Erol’un böyle bir paylaşım yapmasının ardında onunla uzun bir süre birlikte olan sevgilisi Ogan Şenyolcu yatıyordu.

İşte Alişan ve Eda Erol arasındaki ilişkinin bittiğini söylediği o haber:
 
Medya-haber kısmı tarafında bilinen değil ama TV yapımcıları arasında tanınan bir isim, Ogan Şenyolcu… Ogan Şenyolcu, Esra Erol'la İzdivaç programının yapım koordinatörüydü. Bizim de ayrıca bildiğimiz olay aynı zamanda Eda Erol'la bir arkadaşlığı olduğu ve Esra Erol ve Ali Özbir vasıtasıyla böyle bir arkadaşlığa adım attığıydı! Ama şimdi, hırslıydı, kızgındı, öfkeliydi. Başladı anlatmaya: “Biliyorsunuz, herkes biliyor. Biz Eda Erol'la büyük bir aşk yaşıyorduk. Ama her ne olduysa bilemiyorum, ortalık karıştı ve sonrasında bir baktım Alişan'la Eda Erol nişanlanıyor, evlenecekler haberi her yerde! Ben Esra Erol'da programının yapım koordinatörüydüm. Zaten bu olaylar benden gizli gelişirken, bir anda işten çıkarıldım. Kendimi kapı önünde bulduktan sonra sevgilimi de Alişan'la fotoğraf çektirirken gördüm. Ama o fotoğraflarda Eda'nın hiç de mutlu olmadığını, ortada bir oyun olduğunu anladım. Siz bir de bizin fotoğraflarımıza bakın…” diyerek, telefonunu açtı ve kendisiyle Eda Erol'un buram buram aşk kokan fotoğraflarını göstermeye başladı. “Bana bir oyun yapıldı, intikam almak istiyorum. Alişan'ın da bu durumu bildiğini sanmıyorum, o da oyuna geliyor” diye devam etti.
 
PROBLEM OLMASAYDI ALİŞAN KONUŞURDU…
 
Şimdi büyük bir sessizlik var. Bir ayrılık açıklaması geldi. Sonrasında hacklendik gibi laflar edildi. Ardından taraflar birbirini takipten çıkardı. Zaten ortada bir problem olmasaydı Alişan hemen çıkıp açıklama yapardı. Tüm bu yaşananlar sonrasında akıllara gelen şu: “Demek ki, Ogan sonuçta tüm bu gelişmeleri Eda ile durumlarını, olayın mağdur tarafı olan Alişan'a bir şekilde ulaştırdı. Ve Alişan da kıyameti kopardı. Çünkü bildiği, ona anlatılan, onun anlattığı, hayal kurduğu dünyanın tamamen dışında bir başka dünyayla karşı karşıyaydı!” Alişan, evini bile döşemiş, bir yıllık kirasını bile peşin vermişti. Hatta nikah günü bile Cumhurbaşkanımızın katılabileceği bir güne göre ayarlanmıştı. Na yapacaktı şimdi? Doğal olarak şaşkın ve susma hakkını kullanıyor.
--3062703.jpeg
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.