1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ayşe Hatun Önal'a tehdit davası!
Ayşe Hatun Önal'a tehdit davası!

Ayşe Hatun Önal'a tehdit davası!

Ayşe Hatun Önal'a tehdit davası!

A+A-

Eski manken Güzide Duran, eşi Adnan Aksoy ile kendisi hakkında sosyal medyada tehdit, hakaret ve özel hayatının gizliliğini ihlal edici mesajlar paylaştığı iddiasıyla Ayşe Hatun Önal hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sabah'tan Dilek Yaman ve Gökhan Gökduman'ın haberine göre eski manken Güzide Duran, Ayşe Hatun Önal hakkında, sosyal medyada eşi Adnan Aksoy ile kendisi hakkında sosyal medyada tehdit hakaret ve özel hayatın gizliliğini ihlal edici paylaşımlarda bulunduğu gerekçesiyle şikayetçi oldu.

Duran savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde; Ayşe Hatun Önal'ın Instagram isimli sosyal paylaşım sitesinde kendi adlarına sahte hesaplar açtığını, fotoğraflarını izinsiz paylaştığını ve altlarına tehdit-hakaret içerikli paylaşımlar yapılmasına neden olduğunu anlattı. Duran, paylaşımlar sebebiyle ailesinin zor durumda bırakıldığını, problemler yaşadığını da kaydetti. Ayşe Hatun Önal hakkında işlem yapılmasını isteyen Güzide Duran'ın başvurusu üzerine Bilişim Suçları Bürosu'nca soruşturma başlatıldı.

SEVGİLİSİNİ DEMİRATAR'A KAPTIRDI DİYE Mİ ÖFKELİ?

Güzide Duran ile Ayşe Hatun Önal anlaşmazlığının nedenine Günaydın ulaştı. İddialara göre Güzide Duran-Adnan Aksoy çiftinin işadamı olan bir arkadaşları, bir dönem Ayşe Hatun Önal ile birlikteydi.

Ancak o işadamı Önal'ı bırakıp oyuncu Selin Demiratar'la ilişki yaşamaya başlayınca ortalık karıştı.

Durumdan Güzide Duran ve eşi Adnan Aksoy'u sorumlu tutan Önal, ünlü çifte "Bizi siz ayırdınız" iddiasında bulunup düşman oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.