1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'Ayşe Sen Hasta Olma!'
'Ayşe Sen Hasta Olma!'

'Ayşe Sen Hasta Olma!'

Ablam Beddua etmedi!

A+A-

Neriman Erman'dan Ayşe Özyılmazel'e yanıt

Ali Taran’ın eski eşi Selma Ann Desmond’un kız kardeşi Neriman Erman, Ayşe Özyılmazel ile ilgili şoke eden açıklamalar yaptı.

'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Neriman Erman, ' Kadınları üzen hiçbir erkek mutlu olmasın' diyen Ayşe Özyılmazel'e yanıt verdi. 

Erman, 'Bu konu o kadar üst üste konuşuluyor ki; ne diyeceğimi şaşırıyorum. Ayşe Hanım'ın videosunu izlediğimde çok kötü hissettim. Bu arada Ali Bey'le ilgili yaptığım kötü yorumlara çok kızanlar oluyor. Fakat ben diyorum ki; elmayla armudu ayırmak gerekiyor. Bir atı zorla suya götürebilirsiniz ama ona zorla su içeremezsiniz. Hiç kimse kimseye bir şeyi zorla yaptırmadı. Yani Ali, Ayşe'yi evliliğe zorlamadı. Ayşe Hanım konuşmalarıyla bana bunu hissettirdi, farklı değer yargıları farklı beklentileri var. Üzüldüğü şey bile kendine. 4 yıl sonra insanın aklı başına gelmez mi? Demez mi ki ben bir kadına ne yaptım?' şeklinde konuştu.

'BU OLAYDA AYŞE HANIM'IN PAYI VAR'

Ablasının zor günler yaşadığını belirten Erman, şunları söyledi:

*'Selma herkesi etrafından uzaklaştırdı bütün bunu yalnız yaşadı. Bu süreci kendi başına atlatmaya çalıştı ama atlatamadı. Beklenen tepkiler vardır; Selma ortalığı yaksın yıksın ama o tam aksini yapıp görmezden geldi. Keşke paylaşmış olsaydı ve rahatlasaydı. Hiç kötü bir laf etmedi. Sadece Ayşe'ye 'Ayşe sen hasta olma' dedi. Ayşe Hanım bu açıklamayı yapmasa bu konu konuşulmayacaktı. biz böyle konuların peşinde değiliz. Ayşe Hanım bana göre bu hikâyede hasta bir kadının hasta kocasına sanki bir avı zayıf düşer de zamanını bekler gibi...

O DÜĞÜNDE BULUNAN KADINLAR...

*Ablamların oturduğu apartmanın en üst katında Semiramis Hanım oturuyor. Düğünün olduğu yer Semiramis Hanım'ın. O düğünde bulunan bütün kadınlar kendine çok soru sorması gerekir. 3 sene boyunca Ali Bey ablama baktı. İsterdim ki Ali Bey sonuna kadar elini tutsun. İlaç konusuna da çok üzülüyorum ben. Ali Bey hiçbir zaman kazandığı parasını ne eşinden oğlundan sakınmadı. Ama Ali Bey'in sanmıyorum ki; hiçbir şeyini sakınmadığı Selma'dan ilaç parasını esirgesin. Bu olayda Ayşe Hanım'ın payı olduğunu düşünüyorum. Tam aksi bir durum olsa ablam Ayşe'nin yerinde olsaydı asla böyle bir şey yapmazdı.

5640a3b418c77332900ee69b.jpg

Neriman Erman 'Ali Taran ablama 3 yıl boyunca bebek gibi baktı' demişti

ABLAM AYŞE'NİN YERİNDE OLSAYDI...

* Ali Bey'le en son cenazede görüştük. Bir yeğenim var onu bu konudan uzak tutuyorum. Şu an Türkiye'de değil, onu bu konudan uzak tutuyorum. Ali Bey'i koruyorsunuz diyorlar ama bizim akrabalığımız hiç bitmeyecek, bir yeğenim var. Ablam kocasına çok aşıktı.'dedi.

ABLAM AYŞE HANIM'A BEDDUA ETMEDİ
 'Türkiye'de kadın olmak zor derken bir başka kadına o zorluğu yaşattığı Ayşe Hanım. Ablam asla Ayşe Hanım'a beddua etmedi, o inançlı bir insandı' 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.