1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AYŞE’SİNE KAVUŞTU
AYŞE’SİNE KAVUŞTU

AYŞE’SİNE KAVUŞTU

Ayşe’sine kavuştu

A+A-

Ayşe’sine kavuştu

Ziyamet yakınlarındaki feci trafik kazasında, Ahmet Demir ile beraber yaşamını yitiren Cemal Rebge, vasiyeti üzerine eşinin yanına defnedildi

İskele’ye bağlı Ziyamet köyü kavşağı yakınlarında geçtiğimiz Salı akşamı meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 91 yaşındaki Cemal Rebge dün İskele Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında İskele Belediye Kabristanlığı’nda toprağa verildi.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, belediye meclis üyeleri ve siyasilerinde katıldığı cenaze töreninde İskele halkı, çok sevdiği Cemal dayısı için gözyaşı döktü. Bölgede oldukça sevilen ve sayılan bir kişi olan Cemal Rebge geride 5 evlat bırakırken, vasiyet ettiği gibi 23 yıl önce kaybettiği eşi Ayşe Rebge’nin yanına defnedildi.

Rebge’nin cenazesi, İskele Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına müteakip, İskele Belediye Kabristanlığına getirilerek, burada gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi.

29 yaşındaki Ahmet Demir ile yanında yolcu olarak bulunan 91 yaşındaki Cemal Rebge, geçirdikleri trafik kazası sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamışlardı.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.