1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aziz Yıldırım Açıkladı: Bırakıyorum!
Aziz Yıldırım Açıkladı: Bırakıyorum!

Aziz Yıldırım Açıkladı: Bırakıyorum!

Aziz Yıldırım Açıkladı: Bırakıyorum!

A+A-

Fenerbahçe Divan Kurulu toplantısı başladı 
Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısı başladı. Şike davası ile ilgili "Aklanınca görevi bırakacağım" diyen Aziz Yıldırım, bu konuyla ilgili kararını Yüksek Divan Kurulu üyelerine açıklıyor. 

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısı başladı.

Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük şuanda bir konuşma yapıyor. Vefa Küçük, kurul adına yaptığı açıklamada, "Sayın Başkan sizleri seçen bize sormadan görevi bırakamazsınız." dedi.

Vefa Küçük'ün ardından sözü alan Aziz Yıldırım'ın konuşmaları şöyle;

- Vefa beye konuşması için teşekkür ediyorum. Kulüple ilgili konuları kendi düşüncelerimi anlatacağım. Önce sizlere izletmek istediğim görüntüler var.

*Divan Kurulu'nda şike davası döneminde çıkan haberlerle ilgili bir video izletiliyor...

"KARARIMDAN DÖNMEYECEĞİM BIRAKACAĞIM"

- Mayıs ayında kongrede konuşurken bırakacağımı söylemiştim. Sözümün arkasındayım bırakacağım. Söz olsun laf olsun diye bunu söylemedim. Artık yeni insanların gelerek görev alması için bu konuşmayı yaptım. Mahkeme karar verdikten sonra sürecin önü açılıyor. Mayıs'ta kongre yapacağım. İnşallah o zamana kadar yargı son kararı verecek. Sözüm söz, sonra da bırakacağım. Bizim de diğer hayatlarımız var. Onları yaşamamız lazım. İki kızım var. Buna saygı göstermenizi rica ediyorum.- Yargıtay tasdik edene kadar başkanlığa devam edeceğim. Öyle zannediyorum ki Mayıs ayına kadar devam edecek. 

"BİZİ KULLANIYORLAR"

- Trabzon'da 3 milletvekili 'Aziz Yıldırım şike suçlusudur' diyorlar. Anayasa Mahkemesi'ne müraccat ettik. Trabzon'da 6-7 tane milletvekili var. Trabzon'dan 9 tane milletvekili alabilmek için bizleri karşı karşıya getiriyorlar. Bizi tahrik etmeye çalışıyorlar ama biz tahriklere kapılmıyoruz.

- Bilsinler ki Trabzon'la Fenerbahçe'nin arasını bu şekilde açmak Türkiye Cumhuriyeti toplumuna zarar verir. Bu davanın bir kumpas olduğu, cemaat tarafından devlertin büyüklerinin de açıklamalarından anladığımız... Tüm davalar, bizim bilmediğimiz, ismini yavaş yavaş duyacağımız davaların sebebi Özel Yetkili Mahkemeler'dir. Türkiye'de sivil bir ihtilal yapılıyor.

"SALDIRI ÖRTBAS EDİLDİ"

Fenerbahçe'ye Rize'de saldırı yapıldı. Hiçbir soruşturma yok. Örtbas edildi. Rize'den ses yok. Savcıya sorsanız bir işlem yapamadığını söylüyor. Ben Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olarak savcı beyden bir kamuoyu açıklaması bekliyorum.

AZİZ YILDIRIM'I GÖZLERİ DOLDU: TEŞEKKÜR EDERİM

Haseki'ye gelen insanlara, Bağdat Caddesi'ne gelen insanlara, mücadele eden herkese teşekkür ederim. Annelerimize, kadınlarımıza hepsine selam olsun. Metris'e gelip o soğukta gelip bağıranlara, Silivri'ye gelip haklılığımızı dile getirenlere tekrar buradan teşekkür ediyorum. Anıtkabir'e gelen, Fenerbahçe dışında bu eylemlere katılan vatandaşlara da teşekkür ediyorum. Topuk Yaylası'na gelen, köprüye yürüyüş yapanlara da canı gönülden teşekkür ediyorum.

Milliyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.