1. HABERLER

  2. SPOR

  3. AZİZ YILDIRIM BÜYÜK KONUŞTU
AZİZ YILDIRIM BÜYÜK KONUŞTU

AZİZ YILDIRIM BÜYÜK KONUŞTU

Aziz Yıldırım'dan Fernandes sözü

A+A-

Beşiktaş'ta yılan hikâyesine dönen Manuel Fernandes konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.Sezon başından beri Portekizli'nin mayıs ayında bitecek sözleşmesini uzatmak için defalarca nabız yoklayan siyah-beyazlıların başkanı Fikret Orman'ın yetenekli futbolcunun G.Saray ve F.Bahçe'ye transfer olabileceği şeklinde çıkan söylentiler sonrasında tabiri caizse uykuları kaçmıştı.

Bu spekülasyonlar dilden dile dolaşırken çareyi G.Saray ve F.Bahçe'nin en yetkili isimleriyle konuşmakta bulan başkan Orman, Aziz Yıldırım ve Ünal Aysal'ı telefonla aradı.

'BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'

Ayrı ayrı görüşlerini aldığı Yıldırım ve Aysal'a "Fernandes'in bizim için önemini biliyorsunuz. Oyuncuyla sözleşme yenilemek için görüşmelerimiz devam ediyor. Son günlerde basında çıkan haberlerin aksine Fernandes'in sizin ilgi alanınızda olmadığını düşünüyorum" diyen Orman her iki başkandan da "Sana söz, Fernandes'le herhangi bir görüşmemiz olmayacak" şeklinde güvence aldı.

YENİDEN GÖRÜŞECEKLER

Ezeli rakiplerinin 1 numaralı isimlerinden aldığı bu söz karşısında oldukça rahatlayan ve derin bir oh çeken başkanın, transfer sezonun sona ermesiyle Fernandes'le bir kez daha masaya oturacağı öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere yetenekli orta sahanın Rusya'nın Lokomotif Moskova takımıyla sezon sonundan itibaren geçerli olmak kaydıyla ön protokol imzaladığı öne sürülmüş, siyah-beyazlıların asbaşkanı Deniz Atalay ise bu iddialara "Hakkında başka bir takıma imza attığı yönünde çıkan haberlerden rahatsızlık duyduğumuzu ona ilettik. Bize bu haberlerin doğru olmadığını söyledi. Biz de bu dedikodulara son vermek için bir açıklama yapmasını istedik, bu hafta içi bir girişim bekliyoruz" karşılığını vermişti.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.