1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Aziz Yıldırım: Sıraya geçin
Aziz Yıldırım: Sıraya geçin

Aziz Yıldırım: Sıraya geçin

Aziz Yıldırım: Sıraya geçin

A+A-

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, katıldığı organizasyonda izdiham çıkması üzerine sarı-lacivetli taraftarları uyararak kitaplarını imzalatmaları için sıraya soktu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbolda şike davası sürecini anlatan "Sarı-lacivert öfkeli adam: Aziz Yıldırım" adlı kitabın imza organizasyonuna katıldı.      
Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Maraton Tribünü'nün altında bulunan Fenerium Mağazası'nda düzenlenen organizasyona katılan Yıldırım, kitap imzalama sırasında taraftarlarla güvenlik görevlileri arasında çıkan tartışmaya müdahale etti.

SIRAYA GEÇİN, YOKSA BURAYI KAPATIRIM"      
Sarı-lacivertli taraftarlar güvenlik şeridinin olduğu bölüme yüklenince çıkan izdihama Aziz Yıldırım tepki gösterdi. Kitapları imzaladığı masadan kalkarak taraftarlarım bulunduğu bölümün önüne gelen Yıldırım, "Sıraya geçin. Yoksa burayı kapatırım, hepiniz dışarıya gidersiniz. Saygılı olalım. Herkes dışarı. Herkesi içeri alacağız. Bekleyin. Bakın yazık size, bayılacaksınız. Yapmayın. Arkaya doğru açılın" şeklinde uyarı yaptı.

TARAFTARLARIN ARASINA GİRİP KORİDOR AÇTI
Bu uyarıdan sonra yerine dönen Yıldırım, taraftarların sakinleşmemesi üzerine tekrar o bölgeye gitti. Bu sefer taraftarların arasına giren Yıldırım, güvenlik elemanlarına taraftarları dışarı alması yönünde sert bir uyarıda bulundu. Taraftarların arasına girerek bir koridor oluşturan Yıldırım, tekrar yerine dönerek kitapları imzalamaya devam etti. Kargaşadan sonra kulüp yetkilileri organizasyonun basına kapandığını belirterek gazetecileri mağazanın dışına aldı.    

 İMZA ORGANİZASYONUNA UĞUR DÜNDAR DA KATILDI
Gazeteci Aytunç Erkin tarafından yazılan kitabın imza organizasyonuna Yıldırım'ın yanı sıra gazeteci-yazar Uğur Dündar da katıldı. İmza töreninde kısa bir açıklama yapan Aziz Yıldırım, Erkin ve kitabın ön sözünü yazan Uğur Dündar'a teşekkür ederek, kitabı tüm Fenerbahçeliler'in okumasını istedi.     

562ccf50c03c0e3b0cd95499.jpg


ERKİN: FENERBAHÇE'YE KURULAN KUMPASI BELGELEDİK
Erkin ise kitabı 3 Temmuz'da Fenerbahçe'ye karşı kurulan "kumpas" sonucu yazma kararı aldığını belirterek, "Uğur Dündar bir röportajında '12 Öfkeli Adam' filminden bahsetmişti. Filmde idama mahkum olan birisi için jüriden biri karar hakkında hukuki kaygılarının olduğunu söylüyordu. Aziz Yıldırım da hep hukuki kaygıları olduğunu belirtti. Aziz Yıldırım, '12 öfkeli adamı' tek öfkeli sarı-lacivertli adam olarak oynadı. Sayın Aziz Yıldırım'ın tutuklanacağını bilen hayalet yazarlar bile vardı. Bu kitapta bunu belgeledik" ifadelerini kullandı.      

Uğur Dündar da kitabı tüm Fenerbahçeliler'in ilgiyle okuyacağını ve tüm kuşaklara ibret belgesi olarak kalacağını kaydetti.   

 
BAZI TARAFTARLAR AZİZ YILDIRIM'A SARILIP AĞLADI
Öte yandan kitap imzalatmak için çok sayıda taraftar mağazaya geldi. Bazı taraftarların imza sırasında Aziz Yıldırım'a sarılarak ağlamaları dikkati çekti.  

562ccf83c03c0e3b0cd9549d.jpg    

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.