1. HABERLER

  2. SPOR

  3. AZİZ YILDIRIM'A MAHKEMEDEN ŞOK!
AZİZ YILDIRIM'A MAHKEMEDEN ŞOK!

AZİZ YILDIRIM'A MAHKEMEDEN ŞOK!

5. Asliye Mahkemesi F.Bahçe'de üç isim hakkında tedbir kararı koydu ve kulüp üyeliklerini dondurdu.

A+A-

İstanbul Anadolu 5. Asliye Hukuk Mahkemesi, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticiler İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun, Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'ndeki görevlerinden uzaklaştırılmalarına karar verdi.

Fenerbahçeli Kongre üyesi Recep Özcan'ın açtığı kayyum davasında, mahkeme Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun yönetim kurulu üyeliklerini mahkeme bitene kadar tedbiren düşürdü. Kararın temyiz yolunun açık olduğu belirtilirken, kayyum atanması talebinin reddedildiği açıklandı.

Açıklamada; "Talep uyarınca yönetim kurulu başkanı ve üyelerinin tedbiren dava sonuçlanıncaya kadar görevden uzaklaştırımalarına karar verilmiştir." denildi. Mahkememiz bu tedbir kararını, hukuka, kanuna, Fenerbahçe Spor Kulübü Tüzüğüne ve dosyadaki delillere göre vermiştir" denildi.

ERSAN ŞEN: BEKLENMEYEN VE AĞIR BİR KARAR

İlhan Ekşioğlu'nun avukatı Ersan Şen konuyla ilgili NTV Spor'a yaptığı açıklamada; "Bu bir kaç hafta yapılan bir başvuruydu. Şimdi önümüze gelen ilginç bir karar var. Bu kara beklenmeyen ve ağır bir karar. ve kabul edilmesi mümkün olmayan bir karardır" şeklinde konuştu.
 
Avukat Şen, bu davayı isim vermeden bir kulüp üyesinin açtığını belirtti ve şöyle devam etti;

"Başvuruyu bir üye, İlhan Ekşioğlu'nun dernek üyeliğinin bittiği gerekçesiyle yapmış ve mahkemede bu şekilde bir tedbir kararı koymuştur. Mahkeme de geçici olarak tedbiren görevden uzaklaştırılması kararı almıştır. İşin esasını çözmeden alınmış bir karadır. Bu karara itiraz  edilecek. İtriaz aynı mahkeme tarafından incelenecek ve temyize de gidilebilir. Duruşma yapılacak ve mahkeme tlebin kabul ve reddi yönünde bir karar verecek. Görevden tamamen uzaklaştırıldılar şeklinde bir sonuç yok."

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.