1. HABERLER

  2. SPOR

  3. AZİZ YILDIRIM'IN LİSTESİ
AZİZ YILDIRIM'IN LİSTESİ

AZİZ YILDIRIM'IN LİSTESİ

İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim listesi!

A+A-

Fenerbahçe'nin iki başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar ve Aziz Yıldırım'ın listeleri belli olurken seçim için oy kullanma işlemi saat 10:00'da başladı. Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar oylarını kullandı. Başkan adaylarından Yamen Uzun, yönetim kurulu aday listesini ve başkanlık oy pusulasını Divan Başkanlığı'na zamanında sunamadı. Bunun üzerine adaylığı düşürüldü. Yamen Uzun, yönetim listesi olmadan başkanlık adaylığına devam ediyor.

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulun ikinci gününde, başkan ve yönetim kurullarının seçimi oy verme işlemi yapılıyor.

Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar'ın başkanlık yarışına tutuştuğu seçimde üyeler saat 17.00'ye kadar 23 sandıkta oy kullanacak.

Başkan adaylığını açıklayan ve dün bir de konuşma yapan Yamen Uzun, yönetim kurulu aday listesini ve başkanlık oy pusulasını kongre divan başkanlığına sunmadığı için seçimde yer almıyor.

Oy verme işlemi, Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük'ün anonsunun ardından başlarken, üyeler bir anda adeta sandıklara hücum etti. Sandıkların önünde uzun kuyruklar oluştu.

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurulunda başkan adaylarının yönetim kurulu aday listeleri belli oldu.

Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde bir önceki dönemden 6 değişik isim bulunuyor. Talat Yılmaz, Semih Özsoy, Hüseyin Ersan Topbaş, Yasemin Merçil ve Ahmet Ketenci ile daha önce görevlerinden ayrılan Alaeddin (Ali) Yıldırım'ın yerine, Mahmut Uslu, Ahmet Özokur, Erhan Türkoğlu, Mehmet Selim Kosif, Metin Doğan ve Selim Sapan yer aldı.

Yıldırım'ın yönetim kurulu aday listesi şöyle:

Başkan: Aziz Yıldırım

Asil Üyeler: Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağı, Ahmet Özokur, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Deniz Tolga Aytöre, Mehmet Şekip Mosturoğlu, Turhan Şahin, Erhan Türkoğlu

Yedek Üyeler: Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Mehmet Selim Kosif, Mustafa Serdar Erkan, Yalçın Haker, Metin Doğan, Selim Sapan

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.