1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BABA-OĞUL TUTUKLANDI!
BABA-OĞUL TUTUKLANDI!

BABA-OĞUL TUTUKLANDI!

Üvey baba birşey hatırlamıyormuş!

A+A-

Yeni Bakış'tan Gamze Pir Baykur'un haberine göre; Mağusa’da faaliyet gösteren “David’s People Bistro-Cafe” isimli iş yerini 19 Haziran tarihinde kundakladıkları iddia edilen üvey baba-oğul yürütülen tahkikat sonucunda 12 gün sonra tespit edilerek tutuklandı. İncelenen kamera kayıtlarında olay gecesi PT 471 plakalı motosiklet ile şüpheli şekilde konu bölgede dolaştıklarının tespit edilmesi üzerine önceki gün tutuklanan 19 yaşındaki zanlı Gürbüz Karagöz ve 41 yaşındaki zanlı Durmuş Doğan, dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kundaklama” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlılar aleyhine 3’er günlük tutukluluk süresi temin edildi. Zanlı Karagöz, gönüllü ifadesinde üvey babası zanlı Doğan ile işlediği suçu itiraf ederken,  zanlı Doğan ise olay gecesini hatırlamadığını beyan etti.

Zanlı Karagöz her şeyi anlattı

Meselenin soruşturmasını yürütülen Polis Çavuşu Eren Erdelhan, 19 Haziran tarihinde saat 03:45 raddelerinde İsmet İnönü Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren ve işletmeciliğini Salih-Sıdıka Emergil’in yapmış olduğu “David’s People Bistro-Cafe” isimli iş yerinin yanıcı madde döküldükten sonra ateşe verilerek kundaklandığını belirtti. Mesele ile ilgili olarak yapılan tahkikat kapsamında incelenen kamera görüntülerinde zanlı Gürbüz Karagöz ile Durmuş Doğan’ın konu bölgede PT 471 plakalı kırmızı renk bir motosiklet ile şüpheli bir şekilde dolaştığının tespit edildiğini açıklayan Erdelhan, zanlıların 30 Haziran tarihinde şubeye celp edildiğini belirtti. Erdelhan,  zanlı Karagöz’ün mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade verdiğini ve zanlı Doğan ile işlemiş olduğu suçu itiraf ettiğini, olayda kullandığı çakmağı ise kaçarken attığını beyan ettiğini belirterek, zanlı Doğan’ın ise vermiş olduğu itiraf nitelikli olmayan ifadesinde olay gecesini hatırlamadığını beyan ettiğini söyledi.

Evlerinde yapılan aramada zanlı Karagöz’ün olay gecesi giydiği kıyafetler bulundu

Polis Çavuşu Eren Erdelhan, zanlı Gürbüz Karagöz ile Durmuş Doğan’ın birlikte kaldığı evde arama yapıldığını belirterek, yapılan aramada zanlı Karagöz’ün olay anında kullanmış olduğu kıyafetlerin bulunarak emare alındığını açıkladı. Zanlılarla ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını ifade eden Erdelhan, incelenmesi gereken telefon dökümleri ve kamera görüntülerinin olduğunu, aranan emarelerin olduğunu ve zanlı Karagöz’ün olay gecesi giydiği kıyafetlerin incelenmek üzere laboratuvara gönderileceğini belirtti. Erdelhan, yürütülen tahkikatın selameti açısından zanlıların 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3’er gün tutuklu kalacaklar

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı Gürbüz Karagöz ile Durmuş Doğan’ın tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.