1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BABA VE OĞLUNU DEMİR ÇUBUKLARLA DÖVDÜLER
BABA VE OĞLUNU DEMİR ÇUBUKLARLA DÖVDÜLER

BABA VE OĞLUNU DEMİR ÇUBUKLARLA DÖVDÜLER

Yüzleri peçeli iki kişi Bostancı’da sabah saat 05’00 bir eve zorla girdi

A+A-

Güzelyurt’ta bağlı Aşağı Bostancı’da dün sabahın erken saatlerinde, yüzleri peçeli iki kişi kapı camını kırarak girdikleri evde baba ve oğlunu demir çubuklarla dövdü, kaçarken peşlerine düşen genci “Bizi takip etmeyi bırak, yoksa sıkarız” diyerek tehdit etti. Olayla ilgili şüphelenilen iki kişiyi gözaltına alan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 Dün sabah saat 05.00 sıralarında meydana gelen olayda, yüzlerini peçe ile kapatan iki kişi, anne D.H., baba M.H., ve oğulları R.H.’nin yaşadığı evin giriş kapısındaki camı kırarak içeri girdi. Çıkan gürültüye uyanan baba M.H.’yi karşılarında gören iki ellerindeki demir çubuklarla adama vurmaya başladı. Bu sırada uyanan ve babasına yardıma koşan R.H.’ye de demir çubuklarla vurmaya başlayan saldırganlar daha sonra kaçmaya başladı.

Saldırganların peşine düşen R.H., “Bizi takip etmeyi bırak, yoksa sıkarız” tehdidi sonrasında evine dönerek durumu polise bildirdi.

Güzelyurt Polis Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede, saldırganların kaçarken düşürdükleri demir çubuklardan birini bularak emare olarak aldı. Ailenin şüphelendiklerini söyledikleri iki kişiyi de ilerleyen saatlerde gözaltına alan polis, çok yönlü soruşturma başlattı.

D.H., saldırganların eşinin başına öldüresiye vurduklarını, evin yatak odasına kadar girdiklerini ve evin içinin darmadağın olduğunu söyledi.

“Oğlum da kavgaya karışınca o da başına bir demir çubuk darbesi yedi” diyen anne, şüphelendikleri kişilerin isimlerini polise verdiklerini belirterek “polise güvenimiz sonsuz” dedi.

 D.H., kardeşlerinden sürekli tehdit aldıklarını, durumu da polise daha önceden bildirdiklerini ve suçluların bulunmasını istediklerini aktararak, “oğlum saldırganları tanıyamadı ancak buraya yürüyerek ve bilinçli olarak geldiler” dedi. 

(kıbrıs)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.