1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Babası kızı için bakın ne yaptı
Babası kızı için bakın ne yaptı

Babası kızı için bakın ne yaptı

Babası kızı için bakın ne yaptı

A+A-

Yeni Zelanda'da yaşan Alistair Campbell, duyma engelli kızı için acılı süreci göze alarak kafasına işitme cihazı dövmesi yaptırdı.

Kızının takmak zorunda olduğu işitme cihazından rahatsız olması üzerine bu kararı alan Campbell, ilk iş olarak saçlarını kazıttı ve 45 dakikalık bir sürecin ardından kızının cihazının bir benzerinin ömür boyu sahibi oldu.

Ülkesinde "kahraman baba" lakabını alan Campbell, basına yaptığı açıklamada " Her şeyi kızıma destek olmak için yaptım. 45 dakikalık süreç biraz zorluydu ama başa çıktım" ifadelerini kullandı.

isskev_8rumgnzoqgjuotw.jpg

Saçını uzatacağını belirten baba, 6 yaşındaki kızının istemesi halinde dövmesinin görünmesi adına saçını yeniden kazıtabileceğini belirtiyor.

İç kulakta meydana gelen sorunlar nedeniyle 'koklear implant' isimli cihazı kullanan genç kız, ailede bu sıkıntıdan muzdarip ilk kişi değil. Campbell, annesi ve yeni doğan oğlunun da aynı sorunu yaşadığını belirtiyor

Sesin şiddetini yükseltirken, koklerar implant, beyne ses sinyallerini göndermede problem yaşayan koklea'nın görevlerini yerine getiriyor. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.