1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Babası tutuklanınca soyadını değiştirtti!
Babası tutuklanınca soyadını değiştirtti!

Babası tutuklanınca soyadını değiştirtti!

Babası tutuklanınca soyadını değiştirtti!

A+A-

Işın Karaca, 2013 yılında boşandığı Sedat Doğan'ın hırsızlıktan tutuklandığını öğrenince kızları Mia'nın soyadını mahkeme kararıyla 'Karaca' olarak değiştirtti.

5 Sene önce boşandığı eşinin dolandırıcılık ve hırsızlık suçlamarıyla birçok kez gözaltına alındığını öğrenen şarkıcı Işın Karaca, kızı Mia'nın soyadını değiştirmek için mahkemeye başvurdu.
 
HIRSIZLIK SUÇUYLA TUTUKLANDI

 

Türkiye'de aralarında Demet Akalın'ın da olduğu birçok kişiyi dolandıran Sedat doğan, yıllar sonra Sao Paulo'da yemek yediği restoranda kredi kartı hırsızlığı yaparken yakalandığı haberleriyle gündeme geldi. Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Sedat Doğan birkaç gün sonra da laptop çalmak suçuyla tutuklandı.
 
IŞIN KARACA KIZININ SOYADINI DEĞİŞTİRDİ
 
Ailesiyle sorunlar yaşamaya başlayan ve her geçen gün biraz daha batağa saplanan Sedat Doğan'ın durumu Işın Karaca'yı harekete geçirdi. Işın Karaca geçtiğimiz günlerde kızları Mia'nın soyadını değiştirmek için mahkemeye başvurdu. Kanal D Haber'in haberine göre; ünlü popçunun 'Kızım babasının soyadını taşımasın' diyerek açtığı dava kabul edildi. 6 yaşındaki Mia'nın 'Doğan' olan soyadı dün itibarıyla 'Karaca' olarak değiştirildi.
 
"MİA 18 YAŞINA GELENE KADAR YETKİSİ BENDE"
 
Işın Karaca, verdiği bir röportajda "Mia 18 yaşına geldikten sonra babasıyla görüşüp görüşmemek onun kararı olacaktır. 18'ine gelene kadar karar yetkisi bende." demişti.
 
2013 YILINDA RESMİ OLARAK BOŞANDILAR
 
Işın Karaca, 2011 yılında Sedat Doğan ile nikah masasına oturmuş ve aynı yıl kızları Mia dünyaya gelmişti. Ancak çift evliliklerini yürütemeyince 2013 yılında resmi olarak boşandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.