1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BABASI YIKILDI
BABASI YIKILDI

BABASI YIKILDI

BABASI YIKILDI

A+A-

Yiğitler Burcu’nda, cebinde bir gramın da altında uyuşturucuyla yakalanan ve mahkemeye çıkarılan zanlı teminatla serbest bırakıldı.

Başkent Lefkoşa’da dün, cebinde bir gramın da altında uyuşturucuyla yakalanan bir genç mahkemeye çıkarıldı. 2014’ün son günü uyuşturucu kullandığı için mahkemeye çıkarılan ve teminatla serbest bırakılan gencin babası ise mahkemede söz alarak, “Benim oğlumun uyuşturucu kullandığına hala inanamıyorum. Yıkıldım” dedi.
Lefkoşa Yiğitler Burcu Parkı’nda devriye gezen polis ekipleri tarafından şüpheli hareketler sergilemesi üzerine yapılan aramada cebinde uyuşturucu madde bulunan zanlı B.Y 3 gündür poliste, soruşturma amaçlı tutuklu bulunuyordu.
 
Zanlı Lefkoşa Kaza Mahkemesi kararı ile teminatla serbest bırakıldı. Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı ve bir kefilin 30 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına karar verdi. Teminat şartını yerine getirerek yılbaşı akşamını evde geçirme şansı bulan zanlı, ileride uyuşturucu madde tasarrufu suçundan yargılanacak.
 
Lefkoşa’da 27 Aralık tarihinde saat 16.30 sıralarında Yiğitler Burcu Parkında şüpheli olarak görülen zanlının üzerinde polis tarafından yapılan aramada, 79 miligram ağırlığında Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu madde ile içerisinde 36 miligram Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu madde olan sarma sigara bulunmuştu. Mahkemeye çıkarılarak hakkında üç gün tutukluluk emri alınan zanlının babası duruşma esnasında söz alarak, çocuğunun uyuşturucu kullanmasının kendisini yıktığını dile getirmişti.
Diyalog
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.