1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BABASINA MEYDAN OKUDU
BABASINA MEYDAN OKUDU

BABASINA MEYDAN OKUDU

"“İsteyen istediğini destekleyebilir...."

A+A-

Babası Derviş Eroğlu’nun “Sertoğlu’nu destekleyeceğim” açıklamasına yanıt veren Gencay Eroğlu “İsteyen istediğini destekleyebilir. Ben bir karar aldım, arkama bakmam ve yolumda yürürüm” dedi.

Demokrat Parti’den Lefkoşa Belediye Başkan adayı olan Gencay Eroğlu, katıldığı bir televizyon programında adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gencay Eroğlu, kendisinin yıllardır her kademede KKTC devletine hizmet ettiğini hem öğretmenlik mesleğini hem de Gençlerle iç içe olduğunu anlatarak şimdi de bu tecrübelerini Lefkoşa için hayata geçirmeye hazırlandığını açıkladı. “Aslında adaylık gibi bir düşüncem yoktu ama özellikle Genel Seçimlerde aday olmam için çok teklif gelmişti. Şimdi yine aynı teklif geldi ve ben de kabul ettim. Ani oldu belki ama açıkçası halkımızın sevgisi yüzünden ben bu teklifi kabul ettim ve aday oldum” dedi.

“HEP UYUMLU ÇALIŞTIK”

Adaylığına DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın önayak olduğunu söyleyen Eroğlu “Serdar Bey ile her zaman, bakanlıkları döneminde, uyumlu çalıştık. Yıllardır beraber çalıştık. Şimdi sanki de birbirimizi yeni tanıdık da ben aday oldum gibi bir hava yaratılmaya çalışılıyor ama gerçek şu ki ben onunla hep çalıştım” diye konuştu.

“HERKESE EŞİT MESAFEDEYİM”

Adaylık sonrası tepkilerin çok iyi olduğu, birçok insanın kendisini arayıp tebrik ettiğini ifade eden Eroğlu “Ben toplumun tüm kesimlerine eşit davrandım asla ayrımcılıkta bulunmadım. Dolayısıyla adaylığım için yazılan senaryoları bir kenara bırakın, beni hiç ilgilendirmez. Ben 32 yıldır bu ülkenin her tarafında her taşının altında emeğim vardır. Bu yüzden de halkımızın bunları göz önüne alıp Lefkoşa için yapacaklarımı öyle değerlendireceklerini düşünüyorum ki düşünüyorlar. Ben bir karar aldım, arkama bakmam ve yolumda yürürüm. İsteyen istediğini destekleyebilir. Benim amacım halkımızın desteğini kazanmaktır” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.