1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. BABASINI GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
BABASINI GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

BABASINI GÖRÜNCE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ünlü şarkıcı verdiği konser esnasında 2 yıldır görmediği babasını görünce hıçkıra hıçkıra ağladı.

A+A-

Bodrum’a bağlı Konacık beldesinde bulunan Aveneum alış veriş merkezinin yaza veda partisinde sahne alan ünlü yazar, şarkıcı Ayşe Özyılmazel oyuncu ve müzisyen babası Neco Özyılmazel'i karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı.

Neco, eşi İdil Erge, çocukları Leyla ve Ali Nejat ile birlikte Ayşe Özyılmazeli dinlemeye geldi. Sahneye çıkan Özyılmazel ‘sabıkalı’ şarkısı ile sahne aldı.

Bir anda karşısında babasını gören Özyılmazel şarkıyı yarıda keserek ağlamaya başladı. Özyılmazel, "Bugün çok heyecanlıyım beni dinlemeye babam gelmiş" dedikten sonra gözyaşlarına boğuldu.

Özyılmazel şarkısını yarıda keserek gözyaşları içerisinde “Babalar ve kızlar hiç ayrılmamalı. Aileler bir arada olmalı. Biz bir arada olmalıyız. Hayat hepimiz için zor. Hepimizin hataları var. Bir arada olun hiç ayrılmayın sevdiklerinizden. Annenizden, babanızdan hiçbir zaman ayrılmayın” dedi.

Konuşmasının ardından sahneden inen Özyılmazel, koşarak babası Neco’nun boynuna sarıldı. Özyılmazel ve babası Neco dakikalarca birbirlerine sarılarak ağladı. Ardından 6 yaşındaki kardeşi Leyla’ya sarılan Özyılmazel, kardeşini kucağına alarak sahneye çıkardı. 4 yaşında olan Ali Nejat ismindeki diğer kardeşini de sahneye çıkaran Özyılmazel, birlikte dans etti.

En son 2 yaşındayken gördüğü Ali Nejat’a özlemle bakan ünlü sanatçı şarkılarına kaldığı yerden devam etti. Sahneden inip seyircilerin arasında şarkı söyleyen Özyılmazel sahne sonrası babası ile hasret giderdi. Öte yandan, Neco’nun eski eşi Oya Germen de konsere gelenler arasındaydı. Germen ve Neco’nun yanına giden Özyılmazel baba ve annesi ile bol bol fotoğraf çektirip, onları öpücük yağmuruna boğdu.

Neco, 2007 yılında Oya Germen'den boşanmış ve 2008 yılında İdil Erge'yle evlenmişti. Germen’den 2 kızı olan Neco’nun Erge’den de bir kızı ve bir oğlu olmuştu.

Milliyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.