1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Babasının gözü önünde tecavüze uğradı
Babasının gözü önünde tecavüze uğradı

Babasının gözü önünde tecavüze uğradı

Babasının gözü önünde tecavüze uğradı

A+A-

Babasının önünde tecavüze uğrayan cesur kadın, saldırganların kazanmasına izin vermedi. Kimliğinin açıklanmasını isteyen kadın, tecavüz mağdurlarına destek olmak için yaşadıklarını anlattı.

Güney  Afrika'da yaşanan olayda 28 yaşındaki Jes Foord, 64 yaşındaki babası ile birlikte köpeklerini yürüyüşe çıkardıklarında silahlı bir grup adam tarafından saldırıya uğradı. Baba Tim Foord'u ağaca bağlayıp boğazına bıçak dayayan saldırganlar Jes'e saldırdı.

 
 
 

Daily Mirror gazetesinde yer alan habere göre, mahkemede verdiği ifadede "saldırganları gördüğümde sadece paramızı çalacaklar" diye düşündüğünü söyleyen Foord, saldırı anlarını şöyle anlattı:

"Babamı ağaca bağladılar. Saldırganlardan biri boğazına bıçak dayarken, diğerleri bana sırayla tecavüz ettiler. Hissizleşmiştim, hiç bitmeyecek sandım. Babamın bana "Ben buradayım Jes" dediğini duyuyordum, o kabusta anlamlı gelen tek şey onun sesiydi. O an yenilebilirdim, hayatım mahvolabilirdi, ancak olayın beni ele geçirmesine izin vermedim."

Saldırı sonrası Güney Afrika'da yaygın görülen  AIDS virüsü HIV'den korunması için kanser hastalarının kullandığı ilaçtan kullanmak zorunda kalan Jes Foord, ilacın yan etkisiyle haftalarca hasta yattı, saçları döküldü.

babasinin-gozu-onunde-tecavuze-ugradi-5716286.jpeg

Mahkemede saldırganların ifadesi sırasında güldüğünü söyleyen Foord, diğer tecavüz mağdurlarına cesaretlendirmek için anonim kalma hakkında vazgeçti ve konuşmayı tercih etti.

 2008 yılında gerçekleşen saldırıdan sonra, 2010 yılında rahminin zarar görmesi üzerine yumurtalıklarında oluşan kisti aldıran Foord, hayatı boyunca çocuğu olamayacağını öğrendi. Ancak mucize eseri ikizlere hamile kalan Foord, kızı Layla için endişelendiğini ve o yeteri kadar büyüdükten sonra yaşadığı olayı ona anlatacağını söyledi.

 Yaşları 26 ila 17 arasında değişen 5 saldırgan ise, ömür boyu hapse mahkum oldu.

Vatan

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum