1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BAĞCIL SEZONA MERHABA DEDİ
BAĞCIL SEZONA MERHABA DEDİ

BAĞCIL SEZONA MERHABA DEDİ

Bağcıl sezona merhaba dedi

A+A-

Bostancı Bağcıl 2015-2016 sezonuna kendi sahasında yaptığı ilk antrenmanla başladı.
Batı bölgesinin Süper Lig’deki güçlü takımlarından Bostancı Bağcıl yeni teknik adamı Mehmet Solkanat nezaretinde sezonun ilk antrenmanına çıktı. Yapılan yeni transferlerin de yer aldığı antrenmana izinli ve mazeret bildiren futbolcular katılmazken yabancı futbolcular da antrenmana katılmadı. Kaan ve Musa bundan sonraki antrenmanlara katılacaklar. Zekai ise mazeret bildirmeksizin antrenmana katılmadı.
Geçmiş sezonlarda yaşadığı kadro sıkıntısını yaşamak istemeyen Bostancı Bağcıl birçok genç futbolcuyu da kadrosuna kattı.


Hasan Besim: Sıkıntı yaşamak istemiyoruz
Kulüp başkanı Hasan Besim futbolculara yaptığı konuşmada, bu sezon sıkıntı yaşamak istemediklerini, ligi iyi bir yerde bitirmek istediklerini, takıma birçok genç futbolcuyu kattıklarını, belirtti. Başkan Hasan Besim gerekli görüldüğü takdirde başka transferlerin de yapılabileceğini dile getirirken futbolcularına takımlarına sahip çıkmalarını, antrenmanlarda ve maçlarda hocalarını çok iyi dinlemelerini ve bu takımın bir parçası olduklarını unutmamalarını istedi.


Mehmet Solkanat: Antrenmanlara gelen oynar, gelmeyen dışarıdan bakar
Yeni sezonda takımın teknik patronu olarak görev alan Mehmet Solkanat, zor bir sürecin onları beklediğinin bilincinde olduklarını dile getirdi. Futbolda isimlerin değil futbolcuların sahadaki performanslarının kendisi için önemli olduğunu, antrenmanlara gelen ve çalışanın oynayacağını belirtirken izleyenlere heyecan veren, sahada ne yaptığını bilen, zevk veren, agresif, koşan ve sonuca giden bir takım olmak istediklerini dile getirdi.


İki etaplı antrenman
Antrenman programının da 2 etaptan oluşacağını, 1’nci etapta ilk 2 hafta boyunca haftada 5 gün idman yapacaklarını, daha sonra yine 5 antrenman ve maç olarak hazırlanacaklarını söyledi. Sezonun başlamasına en az 2 hafta kala da yurt dışında mutlaka kamp yapmak istediklerini belirtti. En çok dikkat edeceği konuların başında da disiplinin geldiğini ve bundan kesinlikle taviz vermeyeceğini, bu nedenle tüm futbolcuların buna dikkat etmelerini istedi.


Yeni transferler
Küçük Kaymaklı’dan kaleci Ufuk, Lapta’dan Cevdet, Baf Ülkü Yurdu’ndan Fikri ve Bahri, Çetinkaya’da kiralık oynayan Erdinç, geçen sezon başka takımlarda oynayan Güncel de geri döndüler. Ayrıca Sabri ve Raif kardeşler de bu sezon Bostancı Bağcıl’da kaldılar.
Kulüp başkanı Hasan Besim İsmail’in takımdan ayrıldığını, Kadir ile anlaşılamadıklarını, halen yurt dışında olan Zihni’nin de birkaç gün içinde takıma katılacağını kaleci Türkkan’ın da ayrıldığını belirtti.


Yabancı transferi
Rum kesiminden de bir oyuncuyu takıma katma çalışmalarının devam ettiğini, Cumartesi günü 3 futbolcu ile görüşeceklerini ve mutlaka bir tanesini takıma katacaklarını, belirten başkan Hasan Besim 6 Ağustos’ta eski Bulgar oyuncusu Petrov’un getireceği 2-3 yabancı oyuncuyu da deneyerek yabancıllarını netleştireceklerini söyledi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.