1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “BAĞIŞLAMADAN YARARLANDI”
“BAĞIŞLAMADAN YARARLANDI”

“BAĞIŞLAMADAN YARARLANDI”

“Bağışlamadan yararlandı”

A+A-

evrim DEMİR

Vahşice öldürüldükten sonra öz babası tarafından çöplüğe atılan 7 yaşındaki Mustafa Dikerin öldürülmesi ile ilgili, “Ağır bir suçu önlemeyi ihmal etmek”, ”Delilleri ortadan kaldırmak” ve “Polise yalan bilgi vermekten” 2012 yılında 5 yıl hapse mahkûm edilen Özlem Dikerin tahliye edilmesi ile ilgili Merkezi Cezaevi Müdürü Metin Bilmem, açıklama yaptı.

İsmi çocuk cinayetine karışan ve 3 yıl 4 aydır cezaevinde hükümlü tutuklu bulunan Özlem Diker, 34 gün önce tahliye oldu.

Metin Bilmem: 8 Nisan’da tahliye oldu

Merkezi Cezaevi Müdürü Metin Bilmem,  Aralık 2012 tarihinden bu yana hükümlü olarak tutuklu bulunan Özlem Diker’in 8 Nisan tarihinde cezaevinden tahliye olduğunu söyledi.

Bilmem, Diker’in Şartşı Tahliye Kurulu’nun kararı ile değil, cezaevinde yattığı sürede iyi hal ve bağışlamadan yararlanarak cezaevi kuralları çerçevesinde tahliye edildiğini açıkladı.

Kasım ayında talebi reddedilmişti

2012 yılından bu yana merkezi cezaevinde hükümlü tutuklu olarak bulunan Özlem Diker’in tahliye talebi, Kasım 2015 tarihinde toplanan Şartlı Tahliye Kurulu tarafından ret edilmişti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.