1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAĞLANTILARI ARAŞTIRILIYOR!
BAĞLANTILARI ARAŞTIRILIYOR!

BAĞLANTILARI ARAŞTIRILIYOR!

Satıp para kazandı

A+A-

Haspolat ve Lefkoşa’da ele geçirilen uyuşturucularla ilgili tutuklanan 3 zanlı, 2 gün daha polis hücresinde

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Haspolat’da şüpheli görülen bir araçta uyuşturucu bulunması ile başlatılan soruşturma sonucunda tutuklanan zanlılar Bestami Güler, Oğuzhan Çilo ve Batuhan Hiçkorkmaz hakkındaki soruşturma devam ediyor. Zanlılar dün ek süre talebiyle yeniden Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Soruşturmayı yapan polis, Bestami Güler'in 28 Nisan 2018 tarihinde saat 11. 30 sıralarında,  Haspolat’da şüpheli görülen araç içerisinde yapılan aramada yaklaşık 2 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunarak emare alındığını söyledi. 

Para da bulundu

Polis, zanlı Gürler’in suç ortağı Batuhan Hiçkorkmaz’ın da Göçmenköy’de tespit ettiklerini belirtti. Polis, aynı gün Vadili Köyü’nde uyuşturucu maddeyi temin eden Oğuzhan Çilo'yu da yakaladıklarını, kullanımındaki araçta yapılan aramada 4 gram hintkeneviri ile yaklaşık 3 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ve 175 TL nakit bulunduğunu mahkemeye aktardı. Çilo’dan yapılan sorgulamada uyuşturucu maddeleri şu an aranmakta olan bir kişi ile birlikte Güney Kıbrıs’tan bin TL karşılığında 8 gram hintkeneviri ve 15 gram bonzai olarak getirttiği yönünde itirafta bulunduğunu belirten polis, olayla bağlantılı bir kişinin daha arandığını söyledi.

Satıp para kazandı

Polis zanlı Oğuzhan Çilo’nun verdiği gönüllü ifadesinde Güney’den bin TL’ye getirdiği bonzai’nin bir kısmını birçok kişiye satarak belli bir miktar kazanç elde ettiğini itiraf ettiğini söyledi. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, aranan bir şahsın daha olduğunu ifade ederek, zanlıların 2’şer gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.  Mahkeme, zanlıların 2 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi. 

Haber Kaynağı: Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.