1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAĞLANTILARI ARAŞTIRILIYOR!
BAĞLANTILARI ARAŞTIRILIYOR!

BAĞLANTILARI ARAŞTIRILIYOR!

Tutukluluk süreleri uzatıldı!

A+A-

Tasarruflarında 600 gram eroin bulunan Hacı Karadağ, Esat Cabbar Gözalıcı ve Faruk Sayın’ın tutukluluğu 7 gün daha uzatıldı.

Narkotik ekiplerinin Güzelyurt- Bostancı’da gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonucunda ele geçirilen 600 gram eroin türü uyuşturucu madde ile ilgili tutuklanan zanlılar Hacı Karadağ, Esat Cabbar Gözalıcı ve Faruk Sayın dün yeniden Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada soruşturmanın devam ettiği açıklayan polis, olayla ilgili mahkemeye bilgi verdi.

Polis, zanlı Hacı Karadağ’ın kullanımında bulunan araca 9 Mart tarihinde saat 22.00 raddelerinde gerçekleştirilen operasyonda araç içerisinde yolcu olarak bulunan zanlı Esat Cabbar Gözalıcı’nın polisleri fark etmesi üzerine tasarrufunda bulunan yaklaşık 600 gram ağırlığındaki eroin türü uyuşturucu maddeyi araçtan dışarı attığının tespit edildiğini söyledi.

 

Polisi görünce paniklediler…

Polis, durdurulmak istendiği esnada araç sürücüsü Hacı Karadağ’ın panikleyerek, aracı ile polis aracına çarparak durduğunu ifade etti. Polis, zanlı Karadağ ile araç içerisinde yolcu olarak bulunan zanlılar Esat Cabbar Gözalıcı ve Faruk Sayın’ında makul güç kullanılarak tutuklandığını belirtti. Mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın henüz daha çok yeni olduğunu, zanlılar Esat Cabbar Gözalıcı ve Faruk Sayın’ın gönüllü ifade verip suçlarını kabul ettiğini kaydeden polis, soruşturmanın sürdüğünü ifade ederek zanlıların 7 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talep edilen süreyi onayladı.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.