1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAĞLANTILARI ARAŞTIRILIYOR
BAĞLANTILARI ARAŞTIRILIYOR

BAĞLANTILARI ARAŞTIRILIYOR

Narkotiğin 19 saat süren operasyonu sonucu ele geçirilen yüklü miktardaki uyuşturucu madde ile ilgili tutuklanan 8 zanlı hakkındaki soruşturma devam ediyor

A+A-

Suna ERDEN

Girne Narkotik Şubesi Ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde ile yakalanan Mısır uyruklu zanlılar Ahmed Khaled Selim Mohamed Faggal, Abdelrahman Sayed Abouelwafa  Ahmed,Mahmoud Ahmed Mohamed Ahmed Salem, Youssef Attıa Ramadan Antar İbrahim’in, Suriyeli Mohamad Rajab Baaj ve Kıbrıslı Rum zanlılar Constantinos Chrıstoforou, Chrıstakıs Polykarpou ve Maria Theocharous dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Girne Kaza Mahkemesi’ne cezaevi aracında getirilen zanlılar ek süre talebiyle duruşmaya çıkarıldı. Soruşturmayı yürüten polis, operasyonda ele geçirilen 640 gram hintkeneviri ve 5 gram kokain ile ilgili araştırmalarının devam ettiğini, suçla bağlantılı üç kişinin halen yakalanamadığını söyledi.

7 gün daha polis hücresindeler

Polis, ele geçirilen uyuşturucu paketleri üzerinde parmak izi incelemesi yapılacağını, ayrıca maddelerin analize gönderildiğini belirterek, zanlıların telefon görüşmelerinin de araştırılacağını kaydetti. Soruşturmanın geniş çaplı devam ettiğini kaydeden polis, sekiz zanlının da 7 gün daha tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi onayladı.

Narkotik Ekipleri, 5 Aralık saat 07.30 ile 6 Aralık gece saat 04.00’a kadar süren bir operasyon gerçekleştirmiş, Girne’de başlayıp Lefkoşa’da tamamlanan operasyon sonucu sekiz zanlı ile 640 gram hintkeneviri ve 5 gram kokain türü uyuşturucu madde ele geçirilmişti.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.