1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAĞLANTILARI KİM?
BAĞLANTILARI KİM?

BAĞLANTILARI KİM?

Ercan'da yakalandıktan sonra, Türkiye’de daha ucuz olduğu için zaman zaman gidip alıp geldiğini aktaran Mişon;

A+A-

Ercan Devlet Havalimanı’nda önceki akşam ülkeye giriş yaparken narkotik polisinin aldığı bir ihbar üzerine yapılan aramada, tasarrufunda yaklaşık 60 gram eroin olduğu tahmin edilen madde bulunan Cemal Mişon tutuklandı. Mişon’un, KKTC’de bağlantılı olduğu şahısların arandığını kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Mişon, 4 gün daha tutuklu kalacak.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit’in huzurunda görüşülen davada iddia makamı, tanık olarak, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görev yapan polis çavuşu Mehmet Bayram’ı dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Bayram, zanlının “Kanunsuz uyuşturucu madde (Eroin) İthal ve Tasarrufu” suçlamasıyla gözaltına alındığını belirtti.

Meseleyle bağlantılı olarak, zanlının tutuklu kaldığı sürede, 10 kişiden ifade alındığını anlatan Bayram, ancak herhangi bir tespit yapılmadığını belirtti. Zanlının KKTC’deki bağlantılarının araştırıldığını kaydeden Bayram, bu aşamada zanlının 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Tahkikat memurunun şahadetini ve zanlının beyanlarını dikkate alan Yargıç Hale Ahmet Raşit, verilen şahadet huzurunda tahkikatın devam ettiğine bulgu yaptığını belirtti ve zanlının 3 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.