1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAHÇEDE DOMATES YERİNE UYUŞTURUCU YETİŞTİRDİ
BAHÇEDE DOMATES YERİNE UYUŞTURUCU YETİŞTİRDİ

BAHÇEDE DOMATES YERİNE UYUŞTURUCU YETİŞTİRDİ

BAHÇEDE DOMATES YERİNE UYUŞTURUCU YETİŞTİRDİ

A+A-

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda domates bahçesine ekilmiş 64 kök hintkeneviri bitkisi bulundu.

Suna ERDEN 

Güzelyurt-Bostancı’da A. K., K. G. ve H. H. isimli üç şahıs, kiraladıkları domates bahçesine hintkeneviri ekti. Ektikleri bitkiler olgunlaşınca ihbarı alan Narkotik polis, önceki gün bahçeye operasyon düzenledi. Bahçede bulunan A. K., K. G. ve H. H.’nın üzerinde sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde bulan polis, bahçeye gizli olarak ekilmiş 64 kök hintkeneviri bitkisini de tespit etti. Gözlatına alınan zanlılar mahkemeye çıkarılarak haklarında 2 gün tutukluluk emri alınırken, polis boyları 15 santime yaklaşmış olan bitkileri tek tek söktü. 

DOMATES BAHÇESİNDE HİNTKENEVİRİ 

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından önceki gün saat 19.00 sıralarında
A. K., K. G. ve H. H.’nın kirasında bulunan domates bahçesinde gerçekleştirilen aramada A. K.’ya ait sigara paketinin içerisinde bir gram, H. H.’nın üzerinde bir gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde bulundu. Zanlı Kemal Genç’in üzerinde ise içinde uyuşturucu olan bir adet sigara ele geçirildi. Üç zanlının kirasında bulunan sebze bahçesinde ise ekili durumda 64 kök hintkeneviri bitkisi bulundu. Zanlılar gözaltına alınırken H. H.’ya ait evde yapılan aramada da 2 gram daha uyuşturucu ele geçirildi. 

BİTKİLER BASINA SERGİLENDİ 

Polis, ekili durumda olan 64 kök bitkiyi yerinden sökerek Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’ne getirdi. Bitkiler burada basına sergilendi. Suçla bağlantılı gözaltına alınan zanlılar
A. K., K. G. ve H. H.da Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarılarak haklarında 2 gün tutukluluk emri alındı.

StarKıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.