1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. BAHÇELİ'DEN BAŞBAKAN ERDOĞAN'A YENİ LAKAP
BAHÇELİ'DEN BAŞBAKAN ERDOĞAN'A YENİ LAKAP

BAHÇELİ'DEN BAŞBAKAN ERDOĞAN'A YENİ LAKAP

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Partisinin grup toplantısında konuştu.

A+A-

Parti grubunda Başbakan Erdoğan'ı eleştiren MHP lideri "Başbakan tarihe 17-25 Recep Tayyip Erdoğan olarak geçecektir" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan'ın kardeşim dediği Gül'e oyun oynadığı ve kardeş kazığı attığını vurgulayan Bahçeli, rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda tutuklanan Zarrab'a ise "madrabaz ve şarlatan" dedi.

"ZARRAB'I MERKEZ BANKASI BAŞKANI YAPSIN"

Reza Zarrab'ın ekranlarda ve televizyonlarda röportajlarının yayınlanmasına tepki gösteren Bahçeli "İranlı şarlatan ekrana çıkmadan önce Kısıklı'da Başbakan nezaretinde prova yapmış ve birlikte Selfie pozu vermiş midir? Bize göre cari açığın yüzde 15'ini kapatan birini Başbakan dışardan ya ekonomi bakanı yapmalı, ya da hazine müsteşarı veya Merkez Bankası Başkanı yapmalıdır. Bu da yetmiyorsa Maliye'yi buna bağlamalı veya AKP'ye eşbaşkan yapmalıdır. AKP'nin önüne anıtını dikmeli, paralara resmini koymalı ve adını yazmalıdır" dedi.

ERDOĞAN'A YENİ LAKAP

Konuşmasının sonuna doğru eleştirilerini daha da sertleştiren Bahçeli "Bir gün adaletin kazanacağına herkes şahitlik edecektir. Bir gün 17 ve 25 rakamlarını kabus gibi gören Başbakan ve şürekası yargı önüne Allah'ın izniyle çıkacaktır. Başbakan tarihe 17-25 Recep Tayyip Erdoğan olarak geçecektir. Hafızalara bu sıfatla kazınacaktır" diyerek Başbakan Erdoğan'a da yeni bir lakap takmış oldu.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.