1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAKAN ‘AMCA’ DUY SESİMİZİ
BAKAN ‘AMCA’ DUY SESİMİZİ

BAKAN ‘AMCA’ DUY SESİMİZİ

''Hani herkes eşitti''

A+A-

 

Bekirpaşa Lisesi’nde okuyan bazı öğrenciler ve velileri, yol paralarının karşılanmaması nedeniyle yaşadıkları sorunu tekrar seslendirdi

Kendi çocukları için yazmış oldukları dilekçeler kabul edilmezken bir milletvekilinin kızı için yazdığı dilekçenin kabul edilmesine tepki gösteren Bekirpaşa Lisesi Kolej bölümü öğrencilerinin velileri, çocukları ile beraber dün sabah Gazimağusa anıt çemberinde eylem yaptı.

Veliler adına basına açıklama yapan Eral Biler, geçtiğimiz Salı günü Gazimağusa’da oturan Bekirpaşa Lisesi Kolej bölümü öğrencilerinin  yol paralarının karşılanmaması nedeni ile yine anıt çemberinde olduklarını anımsattı.  Çocuklarının 4 gündür okula gidemediğini vurgulayan Biler, “çocuklarımızın psikolojileri bozuldu” dedi.

“Biz çocuklarımıza eğitimi, doğruluğu, dürüstlüğü mü öğreteceğiz yoksa bize neden okula gidemiyoruz sorusunu sorduklarında onlara torpilimiz yok mu diyeceğiz” şeklinde konuşan Biler, şunları kaydetti,“Eğitime siyasiler karışacak ise böyle eğitim olmaz olsun. Şu anda sadece masum eylemler aşamasındayız. Bakanlıktan olumlu cevap alamazsak eylemlerimizin dozuda artacak.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.