1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAKAN BAKIRCI'DAN İSKELE'YE ZİYARET
BAKAN BAKIRCI'DAN İSKELE'YE ZİYARET

BAKAN BAKIRCI'DAN İSKELE'YE ZİYARET

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, İskele ilçesine bağlı bazı köyleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

A+A-

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, İskele ilçesine  bağlı bazı köyleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre Bakırcı, Taşlıca, Derince, Boltaşlı, Gelincik, Ziyamet, Yeşilköy, Erenköy, Dipkarpaz, Kaleburnu, Kuruova ve Avtepe  köylerine gitti ve vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.

Vatandaşın hükümetten beklentilerini, taleplerini dinleyen Bakırcı, özellikle kendi Bakanlığını ilgilendiren ve eksiklikler tespit ettiği konularla ilgili bürokratlarına talimatlar verdi.

Bakırcı, Bakanlıktaki rutin işlerin dışında fırsat buldukça sık sık bu ziyaretleri yapmak istediğini, bu ziyaretler vesilesiyle vatandaşa birebir ulaşıp birinci ağızdan beklenti ve talepleri öğrenme şansı yakaladıklarını söyledi.

Bakan Bakırcı, İskele’ye bağlı Dipkarpaz ve köylerinde yaşanan en büyük sıkıntılardan birinin eşeklerle ilgili olduğunu ifade ederek bu soruna köklü bir çözüm bulmak için  ilerleyen günlerde diğer bakanlıklarla da işbirliği içerisinde bir projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

Bölgede yatırım eksikliğinin yıllardan beri süregelen bir sorun olduğunu ve buna devlet kurumlarına kolay ulaşamama da eklenince bölgede yaşayan vatandaşların sıkıntılarının daha da arttığını  vurgulayan Bakırcı, hükümetleri döneminde bölgenin kalkınması adına ortaya koyacakları projelerle İskele’de bir canlılık yaşanacağına inandığını söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.