1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. BAKAN CANLI YAYINDA BAYILDI!
BAKAN CANLI YAYINDA BAYILDI!

BAKAN CANLI YAYINDA BAYILDI!

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu misafiri Burkina Faso Dışişleri Bakanı Djibrill Yipene Bassole ile basın toplantısı yaparken bir anda misafir bakan kürsüyle birlikte yere yığıldı.

A+A-

Ankara'da resmi ziyarette bulunan Burkina Faso Dışişleri Bakanı, basın toplantısı esnasında baygınlık geçirdi. Baygınlık geçiren konuk bakan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun son andaki müdahalesi sonucu yere düşmekten son anda kurtuldu.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Burkina Faso Dışişleri ve Bölgesel İşbirliği Bakanı Djibrill Yipene Bassole'nin düzenlediği ortak basın toplantısı sırasında konuk bakan baygınlık geçirerek yere yığıldı.

Dışişleri Bakanlığı'nda Ahmet Davutoğlu ile Burkina Faso Dışişleri Bakanı ve Djibrill Yipènè Bassole, ortak basın toplantısı için kameraların karşısına geçti. Konuk bakan kürsüde konuşurken Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu konuk bakanın rahatsızlandığını anlayınca bir ara ona doğru yönelerek göz göze geldi. Bu sırada Burkina Faso Dışişleri Bakanı Bassole birden kürsünün üzerine doğru yıkılarak yere düştü. Bu esnada ise Dışişleri Bakanı Davutoğlu da konuk bakanın yere düşmesini engellemek için koluna doğru bir hamle yaptı fakat konuk bakan tüm hamlelere rağmen yere yığıldı.

Salonda paniğe neden olan konuk bakanın fenalaşması sırasında Dışişleri Bakanı Davutoğlu da mevkidaşıyla yakından ilgilendi. Burkina Faso Dışişleri Bakanı Bassole bir süre sandalyede oturtulduktan sonra tedavi amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.