1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAKAN RAŞİT, BAKANLIĞA BAĞLI DAİRELERDE PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI
BAKAN RAŞİT, BAKANLIĞA BAĞLI DAİRELERDE PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI

BAKAN RAŞİT, BAKANLIĞA BAĞLI DAİRELERDE PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI

Ekonomi ve Enerji Bakanı Atay Ahmet Raşit, Bakanlığa bağlı daireleri tek tek gezerek Bakanlık personeli ile bayramlaştı.

A+A-

Ekonomi ve Enerji Bakanı Atay Ahmet Raşit, Bakanlığa bağlı daireleri tek tek gezerek Bakanlık personeli ile bayramlaştı.

Görev süresi boyunca ekip olarak çalıştıkları tüm bakanlık personeline çalışmaları ve katkılarından dolayı teşekkür eden Raşit, personelin bayramı huzur ve mutluluk içerisinde geçirmesini diledi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Raşit, bayram nedeniyle halka çağrıda da bulunarak, Bakanlığa bağlı Ticaret Dairesi’nin her türlü denetim ve kontrolü yaptığını ifade etti ve vatandaşın gönül rahatlığı ile bayram alışverişini yapabileceğini söyledi.

Bayramların halkın birbirine daha da yakınlaşması, toplumsal dayanışma atmosferini güçlendirerek, sorunları el birliği ile çözmek anlamında el ele vermesi olanaklarının artması açısından önemli bir vesile olduğunu söyleyen Bakan Raşit, bu nedenle, bayramların önemi ve toplumsal dayanışmaya katkısının yadsınamayacağını vurguladı.

Raşit, bayramların toplumsal sermayeye katkısının çok büyük olduğunu ifade ederek bu nedenle, bayramlardaki gelenek, dayanışma ve coşkuyu yaşatarak geliştirmek gerektiğini söyledi.

Bayramların, küskünlük ve kırgınlıkların unutulduğu, sevgi, barış ve saygı atmosferinin, milli dayanışmanın artığı günler olduğunu söyleyen Raşit, tüm Kıbrıs Türk Halkının ve İslam Aleminin bayramını kutladı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.