1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAKAN ULUÇAY GİRNE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU
BAKAN ULUÇAY GİRNE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAKAN ULUÇAY GİRNE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

çişleri Bakanı Teberrüken Uluçay bugün Girne Kaymakamlığı, Kaza Tapu Amirliği ve İskan Dairesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

A+A-

İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay bugün Girne Kaymakamlığı, Kaza Tapu Amirliği ve İskan Dairesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bakan Tebrrüken Uluçay Girne Kaymakamlığı’nı ziyaretinde Kaymakam Mehmet Envergil ile bir araya gelerek Girne ile bölgenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerde Bakan Uluçay’a CTP-BG Girne Milletvekilleri Dr. Salih İzbul, Dr. Abbas Sınay, Fazilet Özdenefe ve bakanlık yetkilileri eşlik etti.

Girne Kaymakamlığı’nda yapılan kısa toplantıda Kaymakam Mehmet Envergil ve CTP-BG Girne Milletvekilleri, İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay’a, Girne’nin başta trafik sorunu olmak üzere kent ile yöredeki çarpık yapılaşmaya dikkat çekerek, çözümü  konularında katkı yapmaya hazır olduklarını bildirdiler.

Mevcut sorunların çözümü yönünde haftaya Girne Kaymakamlığı’nda tüm siyasi parti, sivil toplum örgütü, kurum kuruluş temsilcilerin katılımıyla bir toplantı yapılmasını isteyen milletvekilleri, ayrıca Girne Kaymakamlığı’nın Çamlıbel’de hizmet binası açması yönünde talepte de bulundular.

Bakan Uluçay basına yaptığı kısa açıklamada, Girne Kaymakamlığı, Kaza Tapu Amirliği ve İskan Dairesi’ne yaptığı ziyaretlerin, bölge ile dairelerin sorunlarını çözme yönünde atılan ilk adım olduğunu belirterek, sorunları imkanlar ve bütçenin elverdiği ölçüde çözmeye çalışacaklarını kaydetti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.