1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAKANIN OĞLU POLİSİN ÜZERİNE ARABA SÜRDÜ!
BAKANIN OĞLU POLİSİN ÜZERİNE ARABA SÜRDÜ!

BAKANIN OĞLU POLİSİN ÜZERİNE ARABA SÜRDÜ!

Şok!

A+A-

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun oğlu Aziz Ataoğlu’nun alkol kontrolü yapan polis ekibinin dur ihbarına uymayarak, aracını polisin üzerine sürerek kaçtığı, kaçarken Yenişehir ışıklarında kırmızı ışıkta geçtiği ve karşı yönde seyreden salon araca çarptığı, ancak tutuklanmadığı gibi hakkında bir soruşturmanın da açılmadığı öğrenildi

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun oğlu Aziz Ataoğlu’nun geçtiğimiz  gün sabahın ilk ışıklarında, Surlariçi bölgesindeki bir eğlence mekanından çıktığı, alkol kontrolü yapan polis ekibinin “Dur” ihbarına uymayarak, aracını polisin üzerine sürerek kaçtığı, kaçarken Yenişehir Işıklarında kırmızı ışıkta durmayıp yoluna devam ederken karşı yönde seyreden salon araca çarptığı, ancak hakkında bir soruşturma açılmadığı öğrenildi.

Hasan Tosunoğlu  alkol testi yapılmasını engelledi
Yeni Bakış’ın elde ettiği bilgiye göre, kaza sonrasında polis karakoluna götürülen Aziz Ataoğlu’nun, Bakan babası Fikri Ataoğlu tarafından yönlendirdiği  ve DP’nin etkili isimlerinden Hasan Tosunoğlu’nun yanına giderek alkol testi yapılmaması için sabah 03. 00’ten 06. 00’ya kadar polis memurlarını oyaladığı, zaman zaman ise tartıştığı belirtildi.  
Trafik şubesinde polislerle tartışan Hasan Tosunoğlu’nun Trafik Şube Amiri Şevket Derindağ tarafından dışarı atıldığı, sabah saat 06.00’da yapılan alkol testinin sonucunda ise vücudunda 120 promil akol tespit edildiği kaydedildi.
Buna rağmen Aziz Ataoğlu’nun normal bir vatandaş gibi muamele görmediği, tutuklanmadığı, babası ve partisi DP’li yetkililerin araya girip Aziz Ataoğlu’nun sadece alkollü araç kullanmak ve kırmızı ışıkta geçmesi nedeniyle para cezasına çarptırıldığı öğrenildi.

Aynı yerde 1 öğrencinin ölümüyle sonuçlanan kazanın zanlısı hala tutuklu
Bu arada, 20 Ekim akşamı aynı yerde meydana gelen trafik kazasında, Gizem Galipoğluları adlı araç sürücüsünün çarptığıı 3 öğrenciden 1’i yaşamını yitirirken 2 öğrenci ise yaralanmıştı. Kazanın ardından ise alkollü olduğu tespit edilen Gizem Galipoğluları tutuklanmıştı. Galipoğluları’nın yargılanması hala sürüyor.

“Herhangi bir vatandaş olsaydı tutuklanırdı”
Öte yandan gazetemize ulaşan birçok vatandaş, Bakan Fikri Ataoğlu’nun oğlu Aziz Ataoğlu’nun alkollü olması yanında aracını polislerin üzerine sürdüğü, Yenişehir Işıklarında kırmızı ışıkta durmadığı, karşı yöndeki bir araca çarptığı ve orta refüjdeki aydınlatma direğini devirerek durabildiğine dikkat çekerek, tutuklanmaması ve hakkında bir soruşturma başlatılmamış olmasına tepki gösterdi. Vatandaşlar, “Aziz Ataoğlu yerinde herhangi bir vatandaş bunu yapmış olsaydı tutuklanırdı” diyerek, Aziz Ataoğlu’nun suç işlemesine rağmen babasının Bakan olması gerekçesiyle serbest kaldığını söyledi.

Ataoğlu hangi yüzle oy istiyor?
Gazetemize ulaşan vatandaşlar ayrıca Bakan Fikri Ataoğlu’nun 7 Ocak’ta yapılacak olan seçimde hangi yüzle seçmenden oy isteyeceğini sorarak, “Aziz Ataoğlu’nun ayrıcalığı ne? Babasının Bakan oluşu mu?” diye konuştu.

Olay nasıl olmuştu?
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun oğlu Aziz Ataoğlu, geçtiğimiz gün sabahın ilk ışıklarında Yenişehir trafik ışıklarında kaza yaptı. Yeni Bakış’ın elde ettiği bilgilere göre, saat 03.00 sularında meydana gelen kazada, alkollü olan Aziz Ataoğlu’nun Atatürk caddesi üzerinde seyrettiği sırada Yenişehir Işıklarına geldiği an, kırmızı ışıkta durmayarak yoluna devam etmesiyle, o esnada karşı yönde seyreden salon araçla çarpışması sonucu meydana geldi.
Çarpmanın etkisiyle savrulan Ataoğlu’nun aracı orta refüjdeki aydınlatma direğini de devirdi. Kaza sonucu Aziz Ataoğlu ve diğer araç sürücüsü Ali Gençoğlu hafif şekilde yaralandı. Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

Polisin üstüne aracını sürdü
Bu arada, Yeni Bakış muhabirinin elde ettiği bilgiye göre, Aziz Ataoğlu’nun kazadan kısa bir süre önce Lefkoşa Surlar içinde alkol kontrolü yapan polis ekibinin dur ihbarına uymayarak, aracını polisin üzerine sürerek kaçtığı ileri sürüldü.

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.