1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAKANLAR KURULU TAMAMLANDI...
BAKANLAR KURULU TAMAMLANDI...

BAKANLAR KURULU TAMAMLANDI...

Bakanlar Kurulu tamamlandı.

A+A-

TARIMSAL ALANLARIN KİRALANMASIYLA İLGİLİ ÇALIŞMALAR ELE ALINDI

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu başkanlığında, saat 14.30'da toplanan Bakanlar Kurulu toplantısı yaklaşık 4 saat sürdü.

Toplantının ardından basın mensuplarına açıklama yapan İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, Bakanlar Kurulu’nun gündemindeki rutin konuların dışında, tarımsal alanların kiralanmasıyla ilgili çalışmaları organize ettiklerini belirtti.

Bu çalışmalar kapsamında İçişleri Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı’ndan ilgili bürokratlarla bir ekip oluşturma kararı aldıklarını ifade eden Uluçay,  tarımsal arazilerin daha objektif kriterler dahilinde kiralanmasıyla ilgili çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Uluçay, bu çalışmaların 1 hafta içinde sonlandırılacağını da dile getirerek, arazilerin kiralanmasıyla ilgili sürecin başladığını ve vatandaşların işlemlerini başlatmak için müracaatlarını yaptığını anımsattı. Uluçay, önümüzdeki hafta bu kriterleri oluşturarak kamuoyuna duyuracaklarını söyledi.

Uluçay, bunun yanı sıra Başbakan Yorgancıoğlu’nun mecliste Polis terfileriyle ilgili itirazları değerlendirmek üzere komite oluşturulacağını söylediğini anımsatan basın mensubuna da, “bununla ilgili düşünce, Meclis dilekçe komitesinin poliste yaşanan terfilerle ilgili sıkıntıları daha geniş şekilde ele almasıdır” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.