1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAKANLAR KURULU TOPLANDI
BAKANLAR KURULU TOPLANDI

BAKANLAR KURULU TOPLANDI

Özkan Yorgancıoğlu, Merkezi İhale Dairesi’nin kurulması, hayvan hastalıklarının ortadan kaldırılması, kamu görevlilerine verilen hizmet içi eğitimler...

A+A-

BAŞBAKAN YORGANCIOĞLU, MÜZAKERE SÜRECİNİN OLUMLU SONUÇLANMASI ADINA ELLERİNDEN GELENİ YAPACAKLARINI SÖYLEDİ

BAKANLAR KURULU GÜNDEMİNDE KAYIT DIŞILIĞIN ÖNLENMESİ, BİLİŞİM SUÇLARININ DENETLENMESİ VE HAYVAN HASTALIKLARININ ORTADAN KALDIRILMASINA YÖNELİK YASALAR BULUNUYOR

BAKANLAR KURULU, EKONOMİYE YÖNELİK TEDBİRLERİ DE GÖRÜŞECEK

Bakanlar Kurulu toplantısı başladı. Toplantı öncesinde basına açıklama yapan Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, iki liderin ortak metin üzerinde anlaşılması ve müzakerelerin başlaması konusunda, hükümetin sürecin tarafı olduğunu ve olumlu sonuçlanması adına elinden geleni yapacağını belirtti.

Başbakan Yorgancıoğlu, Bakanlar Kurulu’nun bugünkü gündemiyle ilgili bilgi verdi. Özkan Yorgancıoğlu, Merkezi İhale Dairesi’nin kurulması, hayvan hastalıklarının ortadan kaldırılması, kamu görevlilerine verilen hizmet içi eğitimlerin artırılması konularının görüşüleceğini belirtti.

Kaçak yaşam ve kayıt dışılıkla mücadelede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı 16 kamu görevlisinin soruşturma memuru olarak görevlendirilmesinin de gündemlerinde bulunduğunu kaydeden Yorgancıoğlu, bilişim suçlarıyla ilgili yasa tasarısının da görüşülecek konular arasında olduğunu vurguladı.

Yorgancıoğlu, ekonomik zorlukları aşabilme adına bazı tedbirler almaya devam edileceğini, bu çerçevede bazı harçların azaltılmasının konuşulacağını belirtti.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nde yaşanan sorunlara da değinen Yorgancıoğlu, sorunların çözülmesi için kararlı adımlar atılmaya devam edileceğini, biraz daha zamana ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, toplantıda basın mensuplarını sorularını da yanıtladı.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.