1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. BAKANLAR KURULU TOPLANDI…
BAKANLAR KURULU TOPLANDI…

BAKANLAR KURULU TOPLANDI…

Bakanlar Kurulu, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu başkanlığında toplandı.

A+A-

Bakanlar Kurulu, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu başkanlığında toplandı.

Başbakan Yorgancıoğlu, saat 11.45 sıralarında başlayan toplantı öncesinde basına yaptığı açıklamada, Bakanlar Kurulu’nun gündemindeki konular hakkında bilgi verdi.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, bugün Bakanlar Kurulu’nda, Vakıflar İdaresi’nin kiracılarının dövizin aşırı yükselmesi nedeniyle birikmiş borçlarının tahsilinin kolaylaştırılması için gecikme cezalarıyla ilgili düzenleme yapılmasının görüşüleceğini belirtti.

KKTC Vakıflar İdaresi ile TC Vakıflar Genel Müdürlüğü arasında Vakıfların kültürel miraslarının korunması ve restorasyonuyla ilgili varılan mutabakat sonrasında imzalanan anlaşmanın değerlendirileceğini ifade eden Yorgancıoğlu, bu anlaşmaya göre Vakıf kültür miraslarının restorasyonu için ödenecek paranın TC vakıflar yönetiminden karşılanacağını vurguladı.
Yorgancıoğlu, belirlenen asgari ücretin yürürlüğe girdiğini anımsatarak, bugün de bu asgari ücretin yürürlüğe girmesinin ardından sigorta alt ve üst primlerinin yeniden belirlenmesi için değerlendirme yapacaklarını belirtti.
Yorgancıoğlu, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurulu’nun 2015 yılı bütçesinin de görüşüleceğini ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.